Ανατροπή στον χωρισμό του Sacha Baron Cohen από την Isla Fisher
Isla Fisher-Sacha Baron Cohen
Credit: Isla Fisher /Instagram

Ο Sacha Baron Cohen εθεάθη σε έξοδό του στο Λονδίνο φορώντας και πάλι τη βέρα του, εν μέσω διαζυγίου από τη σύζυγό του εδώ και 14 χρόνια, Isla Fisher.

Ο ηθοποιός και κωμικός, 52 ετών, επέστρεψε στο Ηνωμένο Βασίλειο αφού ο ίδιος και η εν διαστάσει σύζυγός του, που ζούσαν μαζί στη γενέτειρά της την Αυστραλία, χώρισαν αθόρυβα έπειτα από 14 χρόνια γάμου.

Ο Sacha, ο οποίος φέρεται να ψάχνει για σπίτι στο Λονδίνο, εθεάθη νωρίτερα τον Ιούνιο χωρίς τη βέρα του, αλλά τώρα την ξαναφόρεσε ενώ βρισκόταν έξω. Έδειχνε λίγο σκυθρωπός καθώς έβγαινε έξω εν μέσω των πρόσφατων αναταραχών στην προσωπική του ζωή.

Η Isla, η οποία αυτήν τη στιγμή βρίσκεται στο Λονδίνο για τα γυρίσματα της νέας συνέχειας της Bridget Jones, αναζητεί, επίσης, ένα νέο σπίτι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Πηγές δήλωσαν πρόσφατα στην Alison Boshoff της Daily Mail ότι ο προϋπολογισμός της ανέρχεται στα 13 εκατομμύρια λίρες, πάνω κάτω, και ότι αναζητεί ένα σπίτι για την οικογένεια της και τα τρία τους παιδιά.

Η προγραμματισμένη μετακόμιση είναι μια ένδειξη ότι ο χωρισμός του ζευγαριού αντιμετωπίζεται με υποδειγματική έλλειψη εχθρότητας ανάμεσα στα δύο μέρη.

Ο Sacha πιστεύεται ότι βρίσκεται στη διαδικασία αγοράς ενός δικού του σπιτιού στο Λονδίνο. Ένας φίλος δήλωσε: “Όλα αφορούν τα παιδιά και το καλύτερο γι’ αυτά- δεν φαίνεται να υπάρχει κανένα δράμα. Κρίνοντας από το μέγεθος του προϋπολογισμού, η οικογένεια θα έχει πλέον ως βάση της το Λονδίνο. Αλλά η Isla θα διατηρήσει τη θέση της στην Αυστραλία”.

Η Isla και ο Sacha, 52 ετών, ανακοίνωσαν τον Απρίλιο ότι χώρισαν αθόρυβα πέρυσι. Το ζευγάρι γνωρίστηκε για πρώτη φορά το 2001 και ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου το 2010. Είναι γονείς τριών παιδιών.

Οι γνώστες υποστηρίζουν ότι ο γάμος ήταν “κλονισμένος” για χρόνια, με τον Sacha να φέρεται να αγωνίζεται μετά τη “θυσία” που έκανε για να μετακομίσει η οικογένειά τους στην Αυστραλία το 2020. Μετακόμισαν από το Λος Άντζελες στο Σίδνεϊ και στη συνέχεια στο Περθ -όπου ζει η οικογένεια της Isla- τον Σεπτέμβριο του 2021, για να ξεφύγουν από τους αυστηρούς κανόνες του lockdown στο Σίδνεϊ κατά την περίοδο της πανδημίας του Covid.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα