Αναστασία: Οι φοβίες και ο λόγος που σκέφτηκε να κάνει διαθήκη
Αναστασία
Credit: Anastasia/Instagram

Καλεσμένη στην εκπομπή του Θεοχάρη Ιωαννίδη «Night Out» βρέθηκε η Αναστασία το βράδυ της Τρίτης (19/12).

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την παιδική της ηλικία και το διαζύγιο των γονιών της, την ξαφνική της επιτυχία και την απόφαση να μιλήσει για την καταγωγή της. Η ίδια αναφέρθηκε επίσης στις κρίσεις πανικού και τις φοβίες της.

«Όλα γίνονται για κάποιο λόγο. Ήταν ακριβώς το σωστό timing. Ήταν η καραντίνα, ήμασταν όλοι μέσα. Έβγαλα ένα στόρι και είπα θα το ανεβάσω στο TikTok. Ήταν όλες οι συγκυρίες μαζί και έγινε. Άλλαξε πολλά πράγματα, και θετικά και αρνητικά. Τα θετικά είναι ότι κάνω αυτά που αγαπάω και ότι αυτό που κάνω με την σκληρή δουλειά αποδίδει και οικονομικά, και έχω βοηθήσει την οικογένειά μου» σημείωσε.

«Από αρνητικά είναι πιο πολύ τα ψυχολογικά που πρέπει να μείνεις δυνατή. Να είμαι άρρωστη ή να έχει πεθάνει η γιαγιά μου και να πρέπει να δουλέψω. Πρέπει να δεις αν σε γεμίζει και αν έχεις την ψυχική δύναμη να διασκεδάσεις τον κόσμο. Μπορεί να έχω ερωτευτεί αλλά είμαι πολύ σταθερή στη ζωή μου. Είτε είναι φιλία, είτε σχέση, είτε δουλειά. Ο έρωτας είναι πολύ σημαντικός. Ο άνθρωπος θέλει να είναι ερωτευμένος γιατί είναι πιο ευχάριστος» εξήγησε η Αναστασία.

«Με τους γονείς μου οι σχέσεις ήταν πάντα οι καλύτερες. Έχουμε επικοινωνία. Όταν ήμουν δ’ δημοτικού οι γονείς μου χώρισαν και εγώ δεν ήθελα να χωρίσουν. Καθόμουν και έκανα σοβαρές συζητήσεις με τον μπαμπά μου και τη μαμά μου για ποιον λόγο θέλουν να χωρίσουν. Ωρίμασα πριν από την ώρα μου. Όσο μεγαλώνω με επηρεάζει ο χωρισμός τους. Φοβάμαι την εγκατάλειψη, αναζητώ την αγάπη ενώ ξέρω ότι δεν πρέπει να το κάνω» είπε η Αναστασία.

Η απώλεια της γιαγιάς της

«Πριν από ένα χρόνο έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου και μου έχει στοιχίσει πολύ ψυχολογικά. Δούλευα πολύ για να ξεχνιέμαι. Το καλοκαιρινό μου τουρ το τελείωσα με 100 live. Σωματικά δεν καταλάβαινα ότι κουράζομαι αλλά είχα κουραστεί ψυχολογικά. Ερχόταν στον ύπνο μου η γιαγιά μου και με “νευρίαζε”. Μου ενθάρρυνε και εγώ φοβόμουν γιατί ήταν ζωντανό το όνειρο. Είχα αϋπνίες. Ή έλεγα ότι θα περιμένω να ξημερώσει για να κοιμηθώ. Αυτό δημιουργείται σε κρίσεις άγχους» ανέφερε η ταργουδίστρια.

«Είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι τη διαθήκη μου»

«Πεθαίνει ένα παιδί που ήταν στο χώρο και λέω “αφού πέθανε αυτός 22 χρονών, εγώ γιατί δεν θα πεθάνω;”. Είχα πρόβλημα με τον θάνατο και είχα φτάσει στο σημείο να σκέφτομαι τη διαθήκη μου. Έτρεμα, ένιωθα άγχος, δεν μπορούσα να ηρεμήσω με τίποτα. Στα live ερχόταν η μαμά μου για να το αντιμετωπίσω και ξεκινάω να το συζητάω και κατάλαβα ότι δεν είμαι η μόνη και ευτυχώς δεν το έχω ξανά πάθει. Πήγα και πιο κοντά στην εκκλησία. Προσπαθώ να κοντρολάρω το μυαλό μου και το τραγούδι με βοηθάει».

Η απόφαση να μιλήσει για την καταγωγή της

Η Αναστασία μίλησε επίσης και για τα σχόλια που δέχτηκε μετά την απόφαση να μιλήσει ανοιχτά για την καταγωγή της. 

«Αν ψάξεις, δε με ρώτησε ποτέ κανείς αν είμαι τσιγγάνα, μόνη μου βγήκα και είπα ότι ο προπαππούς μου είχε τσιγγάνικες ρίζες. Δεν έχουν χωνέψει ότι ένας άνθρωπος που είναι από άλλη χώρα ή έχει άλλες ρίζες έκανε κάτι. Αν έλεγα ότι είμαι από τη Σουηδία δε θα τους ένοιαζε. Αν έλεγα ότι είμαι από την Αλβανία, όμως θα τους ένοιαζε» σημείωσε.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα