Αλέξανδρος Νικολαΐδης: 40 μέρες από τον θάνατό του-Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Δώρας Τσαμπάζη
Τσαμπάζη-Νικολαϊδης
Credit: Δώρα Τσαμπάζη/Instagram

Μία τρυφερή και συγκινητική ανάρτηση έκανε η Δώρα Τσαμπάζη με αφορμή τις 40 μέρες που έφυγε από την ζωή, ο αγαπημένος της σύζυγος, ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης.   

Συγκεκριμένα έγραψε στα instastories «40 ημέρες χωρίς εσένα» δημοσιεύοντας παράλληλα το γνωστό και αγαπημένο ποίημα της Κικής Δημουλά, «Ο Πληθυντικός Αριθμός».

Η Δώρα Τσαμπάζη βιώνει το πένθος από τον χαμό του συζύγου της, με αξιοπρέπεια και μένει δυνατή για τα δύο παιδιά που έχουν αποκτήσει από την δεκάχρονη σχέση και τον γάμο τους.

Την ίδια ώρα σε ανάρτησή της μετά τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη θέλησε να στείλει μήνυμα σε όλους όσοι νοσούν από τον καρκίνο και να τους επισημάνει ότι δεν είναι μόνοι.

«Δεν θα κρυφτούμε, δεν θα κλειστούμε σπίτι, δεν θα πενθήσουμε με τον κλασικό τρόπο, αλλά ανοίγοντας την αγκαλιά μας σε όσους περνούν τώρα ή πέρασαν αυτά που ζήσαμε κι εμείς, με τον εφιάλτη που λέγεται καρκίνος. Είμαστε εδώ νοερά κοντά σας, δεν είστε μόνοι, τα social media μου θα παραμείνουν ανοιχτά για όποιον έχει ανάγκη να μοιραστεί τα δικά του συναισθήματα, την δική του άσχημη εμπειρία, να μιλήσει κάπου, να βγάλει από μέσα του όλο αυτό που ζει.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα