Αλεξάνδρα Ούστα: «Δεν έχουμε βαπτίσει τον γιο μας – Αν κάποια στιγμή το επιλέξει δεν θα του αντισταθούμε»
Αλεξάνδρα Ούστα
Credit: alexandraousta/Instagram

Η Αλεξάνδρα Ούστα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής “Happy Day” με αφορμή τον πρώτο της μονόλογο, «Η Λεμονιά» που παρουσιάζεται στον Πολυχώρο Vault, Η ηθοποιός μίλησε μεταξύ άλλων για την απώλεια της μητέρας της, τον γιο της και τα καλλιστεία.

«Έχασα την μητέρα μου πριν από 14 χρόνια και αυτή η παράσταση είναι ένας τρόπος για να συνδεθώ μαζί της. Όταν την έχασα, αισθανόμουν ότι ήμουν παιδί και ήμουν ακόμα πολύ μικρή για να χάσω την μητέρα μου. Κάθε απώλεια είναι δύσκολη όταν την βιώνεις, αλλά αυτή τη στιγμή έχει πάρει αυτή τη θέση που πρέπει να έχει μέσα στην καρδιά και στο μυαλό μου», είπε αρχικά η Αλεξάνδρα Ούστα και πρόσθεσε:

“Παρόλο που γεννήθηκε Φλεβάρη ο γιος μου, ο Αύγουστος είναι το καλοκαίρι στη ζωή μου! Σίγουρα είχα πει ότι θέλω τα πρώτα δύο τουλάχιστον χρόνια να μείνω μαζί του και δεν μετανιώνω. Βάπτιση δεν έχουμε κάνει και δεν είναι κάτι το οποίο συζητάμε. Αν κάποια στιγμή επιλέξει το παιδί μόνο του, ότι θέλει να το κάνει, βεβαίως και δεν θα του αντισταθούμε.

Είχα βγει Β’ Σταρ Ελλάς στα καλλιστεία το… πάλαι ποτέ! Ήμουν παιδάκι τότε και αυτό ήταν κάτι που η μητέρα μου με παρακίνησε να κάνω. Κι αν δεν ήταν εκείνη, δεν θα έμπαινα ποτέ στη διαδικασία να το σκεφτώ. Ήταν μια εμπειρία που ήθελα να την ζήσω για την εμπειρία. Το στέμμα το έχω ακόμα, το παίρνει καμιά φορά και ο Αύγουστος και παίζει»,

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα