Αισιοδοξία για τη Céline Dion – “Αισθάνεται καλύτερα…”
H Celine Dion
Credit: Semisatch /Dreamstime.com

Tο Prime Video κυκλοφορεί το Je suis: Céline Dion, την Τρίτη 25 Ιουνίου. Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που επικεντρώνεται στα δύο τελευταία χρόνια της σταρ, από τη διάγνωση μέχρι τη σκληρή δουλειά της για να επιστρέψει στη σκηνή. Η σκηνοθέτις Irene Taylor ξεκίνησε τα γυρίσματα το 2022. Εκείνη την εποχή, κανείς δεν γνώριζε από τι έπασχε η Céline. “Ήταν περίπλοκο να την κινηματογραφήσουμε. Η αβεβαιότητα που την κυρίευε, την άγχωνε”, δήλωσε η σκηνοθέτις στη Le Parisien. Η διάγνωση ήρθε τελικά λίγες εβδομάδες αργότερα: η Céline Dion έπασχε από το σύνδρομο καθηλωμενου ανθρώπου (Stiff Person Syndrome). “Προς μεγάλη μου έκπληξη, η Céline δεν θέλησε να ακυρώσει [τα γυρίσματα]”. Μάλιστα, η τραγουδίστρια έδωσε στη σκηνοθέτιδα λευκή κάρτα: “Μου είπε: Ποτέ μην μου ζητάς άδεια για να γυρίσεις, αλλιώς θα καταστραφούν όλα“.

Και έτσι άρχισαν οι μήνες των γυρισμάτων, κατά τη διάρκεια των οποίων η Irene Taylor παρακολουθούσε τη Céline Dion. η οποία αποκαλύπτει τα πάντα για την καθημερινότητά της και μιλάει ανοιχτά για την ασθένειά της και την εξέλιξή της. Πρόσφατα, η τραγουδίστρια επέστρεψε σταδιακά στο επίκεντρο: πρώτα στα βραβεία Grammy, στη συνέχεια κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο TF1 και τέλος στην παγκόσμια πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ της στη Νέα Υόρκη στις 17 Ιουνίου. “Αισθάνεται καλύτερα. Είναι πιο σίγουρη τώρα που έχει τη φροντίδα που χρειάζεται. Το να δώσει ένα όνομα στην ασθένειά της έχει αλλάξει τα πάντα γι’ αυτήν“, τόνισε η Irene Taylor

Μιλώντας στη Le Parisien , η Irene Taylor αναφέρθηκε επίσης σ’ ένα ιδιαίτερα τραυματικό επεισόδιο, όταν γύρισαν μία από τις κρίσεις της Céline Dion . Πριν από αρκετούς μήνες, ενώ η ντίβα επέστρεφε από το στούντιο ηχογράφησης, είχε βίαιους σπασμούς. Στη συνέχεια, η Irene Taylor είδε το σώμα της τραγουδίστριας να σκληραίνει, τα μάτια της να κοιτάζουν στο κενό και ο πόνος να τη διαλύει. Τότε διατυπώθηκε το ερώτημα αν θα έπρεπε να συνεχίσει τα γυρίσματα. Και η απάντηση ήταν ναι!

Με τους μήνες, οι δύο γυναίκες γνώρισαν η μία την άλλη και η σκηνοθέτις ήξερε ότι έπρεπε να κινηματογραφήσει, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε ότι δεν θα κρατούσε τη σκηνή στο μοντάζ, αλλά η Céline Dion θα ήθελε να συνεχίσει: “Είναι το χειρότερο πράγμα που έχω δεν έχω γυρίσει ποτέ. Ήμουν τόσο άβολα, πανικοβλήθηκα. Ήμουν ολομόναχη με τον γιατρό και τον κάμεραμαν. […] διήρκεσε 40 λεπτά πριν ανακτήσει τις αισθήσεις της!

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα