Άγριες Μέλισσες: Παντρεύτηκε γνωστός ηθοποιός και το ανακοίνωσε μέσω instagram

Την εκλεκτή της καρδιάς του παντρεύτηκε ο ηθοποιός Άγγελος Ανδριόπουλος και το ανακοίνωσε ο ίδιος με μια φωτογραφία στο instagram.

O δικηγόρος από τις “Άγριες Μέλισσες” παντρεύτηκε με την εικαστικό και σκηνογράφο Βάλια Ψωμιάδη και ο ίδιος έκανε μία πολύ τρυφερή και συναισθηματική ανάρτηση στον λογαριασμό του.

“Καλό βίο να έχουμε συνοδοιπόρε μου. Δίπλα ο ένας στον άλλον, με το γέλιο μας και με το δάκρυ μας, με την επιμονή μας,   την υπομονή μας, με την αλληλοκατανόηση και την αγάπη θα περπατήσουμε μέσα σε αυτό που λέμε ζωή κι όπου μας βγάλει. Εκεί θα είμαι, εκεί, μισό βήμα παραπίσω να προσέχω μην πέσεις. Μα κι αν πέσεις, εκεί θα είμαι, εκεί, να σου απλώσω το χέρι μου να σηκωθείς” έγραψε ο Άγγελος Ανδριόπουλος ενώ συνέχισε με απόσπασμα από ποίημα του Πάμπλο Νερούδα.

(Απόσπασμα)
Καιρός πάει πολύς που αγάπησα
το ηλιόλουστο σώμα σου, το μαργαριταρένιο.
Και πιστεύω έτσι πως εγώ είμαι ο κύριος
του σύμπαντος όλου.
Θα σου φέρω απ τα βουνά λουλούδια εξαίσια,
κλέλιες, ζουμπούλια
και βελανίδια γεράνια, κι ένα κοφίνι φιλιά.

Θέλω να κάνω μαζί σου
αυτό που κάνει κι η άνοιξη στις κερασιές.

Π.Νερούδα

Ο ηθοποιός έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο “Κόκκινο Ποτάμι”, στην “Έξαψη”, με τον ρόλο του δικηγόρου Αλέξη Ρωστανδή στις “Άγριες Μέλισσες”, ενώ σ’ αυτήν την τηλεοπτική σεζόν συμμετείχε και στη σειρά “Άγιος Παΐσιος – Από τα Φάρασα στον Ουρανό”

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα