Αγωνία για τον Chris Martin και την Dakota Johnson – Γυναίκα πίστευε ότι ήταν παντρεμένη με τον frontman των Coldplay
instagram/ paradise.with.coldplay

Στιγμές αγωνίας πέρασαν ο Chris Martin και η Dakota Johnson, οι οποίοι αναγκάστηκαν να εκδώσουν περιοριστική εντολή εναντίον μίας γυναίκας που τους καταδίωκε.

Στα νομικά έγγραφα που έχει στη διάθεσή του το The Blast, ένας “τρομοκρατημένος και δακρυσμένος” Martin υποστήριξε πως η γυναίκα ήταν πεπεισμένη ότι ήταν παντρεμένη μαζί του και επανειλημμένα προσπάθησε να μπει στο σπίτι του στο Λος Άντζελες αφού είχε την αυταπάτη ότι ζούσε εκεί.

Η φερόμενη δράστιδα είχε ανεβάσει στα social media ότι η Johnson της έκανε “μαύρη μαγεία” για να της προκαλέσει σωματικό πόνο. Ο Martin εξασφάλισε δικαστική εντολή που αναγκάζει τη γυναίκα να παραμένει 30 μέτρα μακριά από τον frontman των Coldlay αλλά και από τη σύντροφό του, Dakota Johnson.

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, η γυναίκα πρέπει επίσης να διατηρήσει απόσταση 30 μέτρων από το αυτοκίνητο της Johnson και το σπίτι του Martin.

Ο Martin υποστήριξε ότι υποβαλλόταν σε “διαρκή και απίστευτα οδυνηρή παρενόχληση” από τη γυναίκα και πως “δεν είχε ποτέ οποιαδήποτε μορφή (προσωπικής ή επαγγελματικής) σχέσης μαζί της, δεν τη συνάντησε ποτέ ούτε και της είχε μιλήσει”.

Όπως αναφερόταν στα δικαστικά έγγραφα “η παρενόχληση ξεκίνησε τον Απρίλιο του 2022 μέσω social media (περιλαμβανομένων των δημόσιων λογαριασμών της σε Facebook και Twitter) και στους πρόσφατους μήνες αυξήθηκε σε αριθμό και σοβαρότητα”.

Ο Martin σημείωσε ακόμη: “Η συμπεριφορά της προκάλεσε ακόμη μεγαλύτερο φόβι για την ασφάλεια του ίδιου και των ανθρώπων που κατοικούν μαζί του λόγω των εκατοντάδων (αν όχι περισσότερων) αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των οποίων το περιεχόμενο αποδεικνύει περίτρανα μέσω αδιάσειστων στοιχείων τη συναισθηματική αστάθεια της γυναίκα, τις αυταπάτες και τώρα με τις ενέργειες που κάνει, συνεχίζει να παρενοχλεί και να θέτει σε κίνδυνο τόσο τον Martin όσο και τη σύντροφό του, Dakota Johnson”.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα