Αdele: Νομίζω ότι ο κόσμος με φοβάται αρκετά
adele
Credit:Adele/Instagram

Μία αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Adele στο “Τhe Hollywood Reporter” και δε δίστασε να μιλήσει για όλα. Η τραγουδίστρια εκμυστηρεύτηκε λεπτομέρειες για τη θλίψη που μπορεί να βιώνει πολλές φορές, για τη γυναικεία ενδυνάμωση αλλά και το είδωλό της (την Beyonce).

Για τη μουσική που επιλέγει και τα τραγούδια της

«Νομίζω ότι είμαι ένα απίστευτα θλιμμένο άτομο και νομίζω ότι κληρονόμησα πολλή θλίψη, νομίζω ότι έχω ενσυναίσθηση και ότι νιώθω πραγματικά. Δεν μπορώ να ξεπεράσω τα πράγματα πολύ εύκολα» δηλώνει η τραγουδίστρια.

«Αγαπώ κάθε είδος μουσικής, αλλά η μαμά μου λάτρευε τον Jeff Buckley και εγώ τον λάτρευα. Ήμουν μικρή. Σκεφτόμουν “γιατί είναι τόσο λυπημένος;”. Μπορούσα όμως να καταλάβω ότι οι άνθρωποι ήταν λυπημένοι. Έτσι, όταν τραγουδούσα μιμούμουν τη θλίψη τους και νομίζω ότι μπορούσα να το κάνω επειδή έχω και εγώ θλίψη».

«Κανείς δεν μπορεί να τραγουδήσει τα τραγούδια μου όπως εγώ, τελεία και παύλα. Δεν μπορούν απλώς. Οι στίχοι δεν είναι δικοί τους. Και δεν νομίζω ότι κανένας άλλος πρέπει να τραγουδάει τα τραγούδια μου» συμπλήρωσε στη συνέντευξή της.

Για την ενδυνάμωση

«Πρέπει να είσαι ο εαυτός σου. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ήμουν τόσο τυχερή στην καριέρα μου – πέρα από το προφανές ότι είμαι μια λευκή γυναίκα στη μουσική. Νομίζω ότι ο κόσμος με φοβάται αρκετά, και αυτό συμβαίνει από τότε που ήμουν 18 ετών. Δεν ξέρω τι φταίει – νομίζω ότι δεν υπάρχει περιθώριο για διαπραγματεύσεις όταν πρόκειται για το τι θέλω να κάνω και πώς θέλω να το κάνω. Και έτσι ήταν πάντα. Νομίζω ότι αυτό φαίνεται στις συνεντεύξεις μου».

«Δεν θα πω ποιες είναι – βλέπω πολλά κορίτσια, ανερχόμενες τραγουδίστριες, έρχομαι σε επαφή μαζί τους, γιατί κανείς δεν το έκανε σε εμένα αυτό, κανείς δεν μου έδωσε συμβουλές ή μου είπε κόλπα για το πώς να επιβιώσω με οποιονδήποτε τρόπο. Οπότε τις καλώ κοντά μου και πίνουμε λίγο κρασί και τους μιλάω» συνέχισε η επιτυχημένη τραγουδίστρια.

Για τις γυναίκες που έπαιξαν σημαντικό ρόλο στη ζωή της

«Μεγάλωσα με τη μαμά μου, τις θείες μου και τις γιαγιάδες μου, ένιωθαν πιο δυνατές από οποιονδήποτε άλλον έχω γνωρίσει. Έζησαν με τον πιο δύσκολο τρόπο το τι σημαίνει να είσαι γυναίκα. Και αυτό τις έκανε πιο δυνατές.

Οι καθηγήτριες των Αγγλικών μου όταν μεγάλωνα ήταν πολύ σημαντικές για εμένα, επίσης. Και η Μπάρμπρα Στρέιζαντ είναι μία από αυτές, τη λατρεύω – μία από τις αγαπημένες μου. Η ατζέντισσά μου, επίσης, ακούγεται ακριβώς σαν εμένα και είναι Βρετανίδα. Η Beyonce, προφανώς, το είδωλό μου, την παρακολουθώ. Και θα έλεγα ότι αυτές είναι μάλλον οι κυριότερες, νομίζω».

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα