Η Kylie Jenner μας είχε αποκαλύψει την ημερομηνία τοκετού της
Instagram @kyliejenner

Μα πως γίνεται να μας είχε ξεφύγει κάτι τόσο σπουδαίο; Είναι δυνατόν η Kylie Jenner να είχε αποκαλύψει την ημερομηνία τοκετού της και κανείς να μην είχε καταλάβει τίποτα; Κι όμως, είναι! Μέχρι και οι fans φαίνεται να αγνόησαν το σημάδι που έδειχνε ξεκάθαρα το πότε θα γεννήσει η Kylie. Η ανακοίνωση της γέννησης του γιού της έγινε από την ίδια κι ενώ μας είχε… σερβίρει στο πιάτο κυριολεκτικά την ακριβή ημερομηνία, εμείς μέναμε στις υποθέσεις.  

@justjared

Στο βίντεο με τις «73 Ερωτήσεις» που δημοσιεύτηκε το Σεπτέμβριο του ’21, η Kylie Jenner φόρεσε ένα χρυσό κολιέ με την επιγραφή 222. Ο γιός της λοιπόν γεννήθηκε στις 2/2/22 και οι φανατικοί θαυμαστές της είναι τόσο απογοητευμένοι που έχασαν ένα τόσο σημαντικό στοιχείο.

Instagram @kyliejenner

Το μόνο σοβαρό στοιχείο, φάνηκε να είναι το πάρτι της Stormi, το οποίο διοργανώθηκε 15 μέρες πριν τα κανονικά γενέθλια της, αφού η ίδια γεννήθηκε την 1η του Φλεβάρη κι εφόσον η Kylie περίμενε να γεννήσει στις 2, δεν θα μπορούσε να το διοργανώσει τότε. Ωστόσο, αναρτώντας ένα story, η Jenner πρόσφατα μοιράστηκε το όνομα του μικρού αδερφού της Stormi, που είναι Wolf Webster. 

Instagram @kyliejenner

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα