6 διάσημες bachelorettes που επέλεξαν την εργένικη ζωή αντί του γάμου
Credit: Emilia Crarke/Instagram

Για κάποιες γυναίκες τα στερεότυπα δεν έχουν καμία απολύτως σημασία και ο γάμος δεν αποτελεί μια κατάσταση, η οποία καθορίζει την επιτυχία και την ευτυχία τους. Μάλιστα, μέσα σε αυτές ανήκουν και ηθοποιοί, τις οποίες είχαμε θαυμάσει στο ρόλο της παντρεμένης, κάνοντάς μας ιδιαίτερη εντύπωση που κατάφεραν να ενσαρκώσουν έναν τόσο κόντρα ρόλο. Οι γυναίκες αυτές αποφάσισαν πως η εργένικη ζωή τους ταιριάζει πολύ περισσότερο, ακολουθώντας το παράδειγμα της Coco Chanel και της Greta Garbo, οι οποίες κρίθηκαν για εκείνη την επιλογή τους. Σήμερα ωστόσο, τα πράγματα έχουν αλλάξει και αποφάσεις τέτοιου είδους αφορούν μόνο το πρόσωπο που τις λαμβάνει.   

Credit: Kristin Davis/Instagram

Kristin Davis-57 χρονών: μπορεί να είχαμε γνωρίσει την αγαπημένη μας Charlotte του Sex and the City, ως αφοσιωμένη μητέρα και σύζυγο (μάλιστα πολλές φορές και απελπισμένη με την έννοια του γάμου), ωστόσο ο πραγματικός χαρακτήρας απέχει πολύ από την πραγματικότητα. Η ηθοποιός μεγαλώνει μεν τα δύο της παιδιά, αλλά δεν παντρεύτηκε κι ούτε σκοπεύει να το κάνει όπως η ίδια δηλώνει.

Credit: Oprah/Instagram

Oprah Winfrey- 68 χρονών: η πιο επιτυχημένη παρουσιάστρια όλου του κόσμου δεν θα έβαζε ποτέ σε δεύτερη μοίρα την καριέρα της, ούτε και θα έκανε μια οικογένεια στην οποία δεν θα μπορούσε να αφοσιωθεί 100%. Γι’ αυτό και επέλεξε να μη μοιράσει τις δυνάμεις της και να τα δώσει όλα στην καριέρα!

Credit: Emilia Crarke/Instagram

Emilia Clarke- 35 χρονών: αν και δεν την πήραν τα χρόνια, η πανέμορφη πρωταγωνίστρια του Game of Thrones έχει αποφασίσει να σταματήσει τα ραντεβού, τουλάχιστον με ηθοποιούς, αφού όπως η ίδια δηλώνει σχέσεις τέτοιου είδους δύσκολα λειτουργούν. Προς το παρόν εμπιστεύεται τον εαυτό της και μόνο.

Credit: Charlize Africa/Insatgram

Charlize Theron- 46 χρονών: η διάσημη ηθοποιός δεν παντρεύτηκε ποτέ και ούτε πρόκειται. Σύμφωνα με την ίδια, ο γάμος δεν ήταν ποτέ σημαντικός για εκείνη. Η Theron δεν νιώθει μοναξιά και προσφέρει όλη της την αγάπη στα δύο υιοθετημένα της παιδιά.

Credit: Kylie Minogue/Instagram

Kylie Minogue- 53 χρονών: η τραγουδίστρια δεν σκοπεύει ούτε και αυτή να παντρευτεί, παρόλο που λίγα χρόνια πριν είχε αρραβωνιαστεί τον Joshua Sasse. Ο αρραβώνας αποτέλεσε για την ίδια ένα πείραμα και ο γάμος δεν ήταν ποτέ στόχος της.

Credit: Lucy Liu/Instagram

Lucy Liu- 53 χρονών: άλλη μία ηθοποιός που επέλεξε να σταματήσει στο στάδιο του αρραβώνα, αντί να παντρευτεί. Η Lucy Liu είπε το ναι στο Zach Helm, αλλά μέχρι εκεί. Προτεραιότητα πλέον, έχει ο γιος της, Rockwell Lloyd.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα