Μπάγια Αντωνοπούλου: Tο υποσχόμενο κορίτσι του Γιώργου Παπαδακη και η πολύ γνωστή μητέρα της

Όταν μία γυναίκα είναι όμορφη, είναι σίγουρα ένα προσόν. Όταν μια γυναίκα είναι όμορφη και έξυπνη, μιλάμε για επικίνδυνο συνδυασμό. Το προσόν μιας ωραίας εξωτερικής εμφάνισης δεν ήταν ποτέ αρκετό για την Μπάγια Αντωνοπούλου, το κορίτσι που βρίσκεται στο πλευρό του Γιώργου Παπαδάκη αλλά δεν είναι τίποτα λιγότερο από μια δυναμική δημοσιογράφο με άποψη και μάλιστα τεκμηριωμένη. Η Μπάγια δεν θα μπορούσε να αρκεστεί ποτέ στο προφανές: Την ομορφιά της. Αποφάσισε να εξελιχθεί και πνευματικά, να διεκδικήσει επαγγελματικά μια θέση σε ένα χώρο ανδροκρατούμενο και να κλείσει τα στόματα όσων δεν έχουν επιχειρήματα αρκετά ικανά να την αντικρούσουν. Με προϋπηρεσία στα καλλιστεία και μάλιστα την κατοχή τίτλου ομορφιάς «Miss Tourism Europe Queen», αποφάσισε να μην στηριχθεί σε μια πορεία βασισμένη στην ομορφιά της, αναγνωρίζοντας πως δεν αποτελεί μόνιμη επένδυση και φθείρεται στο χρόνο, εκπλήσσοντας τους πάντες στον περίγυρο της. Επιλέγοντας το χώρο της δημοσιογραφίας, κατέληξε να μελετά το αντικείμενο στη σχολή του Αντ1 με αφορμή τα καλά σχόλια που είχε ακούσει για τους διδάσκοντες και τη δομή της.

Μάλιστα, όπως έχει εξομολογηθεί η ίδια η μακρόχρονη αυτή τηλεοπτική εκπομπή ήταν από τις αγαπημένες της οικογένειάς της και ο ίδιος ο Γιώργος Παπαδαάκης ανήκε στους δημοσιογράφους που εμπιστεύονταν και είχαν ξεχωρίσει.«Μόλις είχε τελειώσει την εκπομπή του και βρισκόταν στο καφέ. Του λέω “γεια σας, κύριε Παπαδάκη, θα ήθελα να κάνω την πρακτική μου στην εκπομπή σας. Δεν ζητάω τίποτε, μόνο να δω πώς δουλεύετε”. “Τι κάνεις εσύ, παιδί μου;” με ρώτησε και του απάντησα πως μόλις είχα τελειώσει τη Σχολή του ΑΝΤ1. “Βεβαίως να έρθεις και να παρακολουθήσεις”, μου είπε και κάπως έτσι ξεκίνησα», εκμυστηρεύεται η ίδια σε συνέντευυξή της στο περιοδικό People.

Like mother like daughter: Η μητέρα της Μπάγιας είναι πολύ γνωστή στο χώρο της ένδυσης και της ελληνικής επιχειρηματικότητας και ιδιαίτερα γοητευτική. Η Κατερίνα Αντωνοπούλου διευθύνει τον οίκο μόδας Atelier Rene, τον οποίο είχε ιδρύσει ο εκλιπόντας πατέρας της Ρενέ Αντωνόπουλος και είναι μάλιστα ιδιαίτερα ικανή, οδηγώντας την οικογενειακή επένδυση σε μεγάλη ακμή. Πραγματοποιώντας πάντα επιτυχημένες επιδείξεις και shows διεθνών προδιαγραφών, είναι ένας οίκος συνώνυμος με την υψηλή αισθητική και το σεβασμό στο κάθε ιδιαίτερο είδος γυναικείου σωματότυπου. Δείτε τις παρακάτω να ποζάρουν μαζί μητέρα και κόρη Αντωνοπούλου.

BAGIA

BAGIA

BAGIA

BAGIA

BAGIA

Ακολουθείστε το Instyle στο instagram