Αυτά είναι τα μυστικά της Pink για έναν επιτυχημένο γάμο

Instagram @pink

Η αμερικανίδα τραγουδίστρια και μουσικός Alecia Beth Moore, γνωστή ως Pink, εκτός από επιτυχημένη star, είναι επίσης μητέρα και σύζυγος. Όλες μας γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να συνδυάζουμε τις επαγγελματικές με τις οικογενειακές μας υποχρεώσεις και η Pink αποκάλυψε τα δικά της μυστικά για έναν ισορροπημένο έγγαμο βίο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink)

Η 41χρονη τραγουδίστρια και ο σύζυγός της Carey Hart, χαρακτηρίζουν το γάμο τους πολύ δυνατό. Τι έκαναν λοιπόν για να διατηρήσουν τον 15χρονο γάμο τους σταθερό; «Για εμάς, η απάντηση είναι ότι δεν υπάρχει κουμπί παραίτησης. Εκτός αν βρούμε ένα. Αυτή τη στιγμή, δεν έχουμε βρει», είπε η Pink.

Η Ariana Grande και ο Dalton Gomez παντρεύτηκαν με μυστικό γάμο!

«Επίσης υπάρχει η Συμβουλευτική Σχέσεων για ζευγάρια. Μαθαίνεις πώς να μιλάς την ίδια γλώσσα με εκείνον γιατί δεν μιλάμε την ίδια γλώσσα», πρόσθεσε. «Μας αρέσει να είμαστε οικογένεια. Και προερχόμαστε από δύο οικογένειες που γνώρισαν την εγκατάλειψη. Αλλά εμείς δεν θέλουμε να το κάνουμε έτσι».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη P!NK (@pink)

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carey Hart (@hartluck)

«Αρχικά τον βλέπεις σαν το μοναδικό άνθρωπο στον κόσμο. Δεν πρέπει όμως. Δεν μπορεί να είναι ολόκληρος ο κόσμος σου. Πρέπει να έχετε τα δικά σας μυστικά, τους δικούς σας φίλους, τον δικό σας χρόνο για τον εαυτό σας. Συνήθιζα να είμαι εξαιρετικά απαιτητική», αποκάλυψε. «Τώρα θέλουμε τα λιγότερα ο ένας από τον άλλον και αυτό μας κάνει να δίνουμε πολύ περισσότερα», κατέληξε η Pink.