Άβολο: Τραγουδίστρια κατηγορεί τον πρώην σύζυγό της ότι ξόδεψε €380.000 με την ερωμένη του

Πολλά διάσημα ζευγάρια καταλήγουν σε χωρισμό. Αυτό όχι μόνο δεν είναι παράξενο, αλλά μάλλον σύνηθες. Κάτι που όμως μας ξαφνιάζει πάντα είναι όταν μαθαίνουμε λεπτομέρειες που πραγματικά φαντάζουν απίθανες, αλλά τελικά δεν είναι. Όπως οι  παρακάτω που συνόδευσαν ένα διάσημο γάμο που τέλειωσε και σίγουρα δεν θα λέγαμε φιλικά.

Δεν ξέρουμε αν και εσείς δεν επιθυμείτε καθόλου το δράμα στη ζωή σας σαν την Mary J. Blige που έκανε καριέρα με αυτό το τραγούδι, αλλά δυστυχώς η τραγουδίστρια το ζει έντονα. Η γνωστή diva της R&B και βασίλισσα της hip hop με τη φανταστική φωνή ήταν παντρεμένη με τον Kendu Isaacs. Ο μεγάλος τους έρωτας τέλειωσε και ακριβώς από κάτω θα διαβάσετε μερικούς από τους λόγους.

Στα χαρτιά του διαζυγίου με τον πρώην σύζυγό της η τραγουδίστρια λίγο πολύ λέει, ότι ο Kendu χάλασε με την ερωμένη του 420.000 δολάρια, περίπου δηλαδή 380.000 ευρώ, τα οποία τα είχα καταγράψει στον οικογενειακό προϋπολογισμό ως έξοδα κίνησης.  Επίσης δηλώνει πώς δεν διατίθεται να δώσει τίποτα στον πρώην σύζυγο της που της ζητά διατροφή 130.000 δολάρια για εκείνον και τα παιδιά του που δεν έχει όμως με τη Mary J.

Μπορεί να φαίνεται ότι είναι από τις Οικογενειακές Ιστορίες το παραπάνω σενάριο, αλλά δυστυχώς είναι πέρα για πέρα αληθινό. Ελπίζουμε να λυθεί σύντομα αυτό το οικογενειακό δράμα.

NO JUST JARED USAGE<BR /> 2016 Critics' Choice Awards - Arrivals <P> Pictured: Mary J. Blige and husband Kendu Isaacs <B>Ref: SPL1210794  170116  </B><BR /> Picture by: Splash News<BR /> </P><P> <B>Splash News and Pictures</B><BR /> Los Angeles:	310-821-2666<BR /> New York:	212-619-2666<BR /> London:	870-934-2666<BR /> photodesk@splashnews.com<BR /> </P>Διαβάστε ακόμα:

Βρήκαμε τις ηλικίες των διασήμων του Survivor, από τη Σόφη Πασχάλη μέχρι τον Γιώργο Αγγελόπουλο

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram