Αθηνά Ωνάση-Doda Miranda: Βγήκε το διαζύγιο τους

Μετά από περίπου ενάμιση χρόνο δικαστικών διαμαχών και σκληρής κόντρας μεταξύ τους, εκδόθηκε το διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση από τον Doda Miranda.

Όπως αναφέρει το γερμανικό περιοδικό Bunte, στο δικαστήριο του Βελγίου όπου εκδικάστηκε η υπόθεση δεν παρέστη κανένας από τους δύο και εκπροσωπήθηκαν από τους δικηγόρους τους.  Μάλιστα, η διαδικασία φαίνεται να επισπεύστηκε, μετά τις «πιπεράτες» αποκαλύψεις για την διπλή ζωή του Doda, αλλά και την επιθυμία του να προχωρήσει τη ζωή του με τη νέα του σύντροφο, Denize Severo.

Κατά το δημοσίευμα, η πλευρά του Βραζιλιάνου ιππέα δεν κατάφερε να πείσει το δικαστήριο για τις οικονομικές της απαιτήσεις, οι οποίες αρχικά έφθαναν τα 400.000.000 δολάρια, με βάση το προγαμιαίο τους συμβόλαιο και τις κοινές τους επιχειρήσεις, καθώς το ποσό που επιδικάστηκε είναι κατά πολύ μικρότερο.

Η είδηση για την έκδοση του διαζυγίου έρχεται λίγες ημέρες μετά τον ισχυρισμό του Αλέξη Μανθεάκη πως ο Doda απατούσε την Αθηνά τα 8 χρόνια από τα 11 χρόνια του γάμου τους, διατηρώντας παράλληλη σχέση με συνοδό πολυτελείας από το Βέλγιο.

Πηγή: Peoplegrece.com