Αθηνά Οικονομάκου: «Μέχρι να γεννήσω δεν είχα πάρει μυρωδιά για το τι πρόκειται να επακολουθήσει»

Μια ζωή γεμάτη σενάρια και ρόλους – τις περισσότερες φορές πρωταγωνιστικούς. Το σενάριο της δικής της ζωής όμως άλλαξε με γοργούς ρυθμούς από τη στιγμή που κράτησε στην αγκαλιά της τον γιο της. Και μπορεί μέχρι πρότινος η ίδια να κατείχε τον πρώτο λόγο στη ζωή της, όμως ο σχεδόν 2 ετών σήμερα Μάξιμος τής τον πήρε διά παντός. Αν η νεότερη εκδοχή του εαυτού της έκλεινε τα μάτια θέλοντας να ονειρευτεί το μέλλον, σίγουρα δεν θα μπορούσε να σχηματίσει τις εικόνες του σήμερα.

Ίσως ο μόνος στόχος που έμοιαζε ρεαλιστικός στα μάτια της μικρής Αθηνάς ήταν η μητρότητα. Ένας στόχος που επετεύχθη: «Από μικρή ήθελα να κάνω οικογένεια. Ήταν κάτι που το είχα ονειρευτεί. Μέχρι εκεί όμως. Δεν μπορούσα να φανταστώ ότι θα κάνω ούτε τα μισά από αυτά που έχω κάνει μέχρι σήμερα. Και δεν μου ήρθαν εύκολα τα πράγματα.

Είμαι ευγνώμων και υπερήφανη όμως γιατί έχω δουλέψει σκληρά για όσα τελικά έχω κερδίσει. Νιώθω ότι άξιζε ο κόπος, οι θυσίες και ο ιδρώτας μου. Είναι πολύς κόσμος, ξέρεις, που δουλεύει σκληρά αλλά δεν τα καταφέρνει πάντα, γιατί μπορεί να μην του έχει δοθεί η σωστή ευκαιρία, να μην έχει τις δυνατότητες ή ακόμα και την τύχη. Όλα μετράνε».

Διαβάστε ολόκληρη τη συνέντευξη στο PeopleGreece.com