Αθηνά Οικονομάκου: Δείτε σε φωτογραφίες πώς είναι το σώμα της μετά την εγκυμοσύνη

Είναι η Αθηνά Οικονομάκου μία από τις πιο όμορφες παρουσίες στην ελληνική showbiz; Είναι! Η ηθοποιός δεν είναι όμως απλά όμορφη αλλά έχει και μία ισχυρή προσωπικότητα με αποτέλεσμα να έχει κατακτήσει μεγάλη μερίδα του κοινού. Μάλιστα, η επιρρόη της είναι τέτοια, που το Instagram της μετρά παραπάνω από 700 χιλιάδες followers. Και έπεται συνέχεια.

Η 31χρονη ηθοποιός, σχεδιάστρια κοσμημάτων και επιχειρηματίας πλέον είναι και μία γυναίκα πλήρης αφού πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το πρώτο παιδάκι, καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Φίλιππο Μιχόπουλο.

athina oikonomakou

Αν και τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, αφότου δηλαδή έγινε μαμά, τα social media της δεν είναι τόσο ενεργά, η Αθηνά μοιράζεται επιλεκτικά κάποια στιγμιότυπα από την νέα της καθημερινότητα. Όπως θα δείτε κι εσείς παρακάτω, εντύπωση προκάλεσε η σούπερ αδυνατισμένη σιλουέτα της. Φαίνεται πως η ηθοποιός έχασε σχεδόν αμέσως όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης.

Δείτε τις δύο φωτογραφίες παρακάτω.

Να θυμίσουμε σε αυτό το σημείο πως η Αθηνά Οικονομάκου, κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της δεν άφησε τις δραστηριότητές της αλλά ούτε και τη γυμναστική. Πιο συγκεκριμένα, έκανε πιλάτες ή αλλιώς τη μέθοδο εκγύμνασης που είναι ιδανική και για τις γυναίκες που είναι σε ενδιαφέρουσα.

athina oikonomakou, yoga

Aκολουθήστε το instyle στο instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα