Αριάν Λαμπέντ: Η σύζυγoς του Γιώργου Λάνθιμου κάνει τα πρώτα της βήματα στον χώρο της σκηνοθεσίας
Photo by Frazer Harrison/Getty Images

Τον Γιώργο Λάνθιμο και τα κατορθώματά του στον κινηματογράφο τα γνωρίζουμε καλά. Αυτό που επίσης γνωρίζουμε είναι πως μια από τις μούσες του είναι η σύζυγό του, Αριάν Λαμπέντ.

Η Αριάν, έχει πρωταγωνιστήσει στις ταινίες «Άλπεις» και τον «Αστακό» του Γιώργου Λάνθιμου αλλά και σε αρκετές ακόμη όπως: «Assasin’s Creed» και «Attenberg». Για το «Attenberg» μάλιστα έχει καταφέρει να κερδίσει και το βραβείο ερμηνείας στο Φεστιβάλ Βενετίας.

Αυτή τη φορά όμως η Aριάν αποφάσισε να μας δείξει το ταλέντο της και στην σκηνοθεσία αφού συμμετέχει στο παράλληλο τμήμα του Φεστιβάλ Καννών, με την ταινία «Olla» στην οποία πρωταγωνιστεί η Ρομάνα Λόμπατς.

Το «Olla», όπως ονομάζεται η ταινία, έχει το όνομα της ηρωίδας του ως τίτλο, μια ηρωίδα την οποία υποδύεται η Ρομάνα Λόμπατς. Η «Olla» είναι μια γυναίκα που έρχεται σε ένα προάστιο μιας γαλλικής πόλης για να ζήσει με τον Πιερ, έναν άντρα που γνώρισε μέσω ενός site γνωριμιών με γυναίκες της ανατολικής Ευρώπης. Ο Πιερ φροντίζει την ηλικιωμένη άρρωστη μητέρα του, ενώ η ηρωίδα δεν μιλάει την ίδια γλώσσα με αυτόν, με αποτέλεσμα η μεταξύ τους επικοινωνία να είναι δύσκολη. Η πρωταγωνίστρια θα προσπαθήσει να ταιριάξει στο καινούριο της περιβάλλον, σύντομα όμως θα ανακαλύψει ότι αυτό που θέλει πάνω απ’ όλα δεν είναι άλλο από την απόλυτη ελευθερία.

Πηγή: People Greece

Ακολουθήστε το Instyle στο Instagram

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα