Αποστόλης Τότσικας-Ρούλα Ρέβη: Οι νέες φωτογραφίες από την βάφτιση των διδύμων!

Χθες, ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη έζησαν στιγμές ευτυχίας, καθώς βάφτισαν τα δίδυμα μωρά τους, τα οποία ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους ερχόμενα στον κόσμο.

Το ζευγάρι κατάφερε να κρατήσει την ημερομηνία της βάφτισης κρυφή, ωστόσο οι καλεσμένοι, αλλά και οι ίδιοι οι γονείς δημοσίευσαν διάφορα σχετικά στιγμιότυπα στα social media. Ο Αποστόλης και η Ρούλα σε κλίμα χαράς και με εκλεκτούς γνωστούς καλεσμένους, πραγματοποίησε το μυστήριο σε μοναστήρι της Τήνου. Τα νεοφώτιστα δίδυμα πήραν τα ονόματα Άγγελος Μιχαήλ και Ειρήνη Χρυσή, ενώ όπως είναι γνωστό νονές τους ήταν η Μάρα Δεσπύρη και η Ντάντα Ιωαννίδου.

Την πρώτη φωτογραφία των μικρών από την βάφτιση, μοιράστηκε η Ζέτα Μακρυπούλια στο Instagram της, ανεβάζοντας στιγμιότυπο με τα πρωτότυπα ρουχαλάκια τους, όπου έγραψε: «Και τα ονόματα αυτών…!!! Όποιος ξέρει Ιαπωνικά τα βλέπει… ». Ωστόσο εντύπωση προκάλεσε η ανάρτηση της νονάς, Μάρας Δεσπύρη, στην οποία φαίνονταν για πρώτη φορά τα προσωπάκια των όμορφων διδύμων. Την εν λόγω φωτογραφία, αναδημοσίευσε αργότερα και η Ρούλα Ρέβη.

Η Τόνια Σωτηροπούλου και ο Ανδρέας Γεωργιού, που ήταν ανάμεσα στους καλεσμένους δημοσίευσαν κι αυτοί τα δικά τους στιγμιότυπα. Ωστόσο, σήμερα η ευτυχισμένη μανούλα των νεοφώτιστων ανάρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό μια φωτογραφία που δείχνει την τούρτα των διδύμων. Παράλληλα, το φως της δημοσιότητας είδαν κι άλλες εικόνες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Δείτε τα νέα στιγμιότυπα, αλλά και αυτά που δημοσιεύτηκαν χθες:

Η υπέροχη Τουρτα μας! Η σαύρα μας @maniadelou σε ευχαριστουμε

A photo posted by rrevi (@rrevi) on

A photo posted by rrevi (@rrevi) on

A video posted by Mara Desipris (@maradesipris) on

A photo posted by Mara Desipris (@maradesipris) on

A photo posted by Mara Desipris (@maradesipris) on

Διαβάστε περισσότερα στο Peoplegreece.com