Αποκλειστικό: Τι φόρεσαν οι πρωταγωνιστές της ελληνικής ταινίας που σάρωσε στις Κάννες;

Στο 67ο φεστιβάλ των Καννών έχουν ήδη προβληθεί πολλές ταινίες. Μια από αυτές που κέρδισε διθυραμβικές κριτικές και καθήλωσε το κοινό ήταν και αυτή του δικού μας Πάνου Κούτρα με τίτλο «Ξενία», η οποία προβλήθηκε την 6η ημέρα του φεστιβάλ. Ο ταλαντούχος δημιουργός βρίσκεται και πίσω από την επίσης αριστουργηματική ταινία Στρέλλα. 

Πρόκειται για την ιστορία δύο νέων, δεύτερης γενιάς Αλβανών οι οποίοι χάνουν τη μητέρα τους που πεθαίνει.  Με αφορμή λοιπόν αυτό το γεγονός ξεκινούν από την Αθήνα για τη Θεσσαλονίκη για να βρουν τον πατέρα που τους είχε εγκαταλείψει όταν ήταν μικρά παιδιά.

Οι δύο πρωταγωνιστές της ταινίας, Κώστας Νικολής και Νίκος Γκέλια εμφανίστηκαν στο κόκκινο χαλί, αλλά και στο πάρτυ που ακολούθησε μετά την προβολή της ταινίας, φορώντας κοστούμια του ταλαντούχου σχεδιαστικού διδύμου Mi-Ro ενώ τη στιλιστική επιμέλεια των δύο ηθοποιών είχε αναλάβει ο Γιώργος Μεσημέρης. 

Ανυπομονούμε λοιπόν να δούμε την ταινία που κέρδισε το απαιτητικό κοινό των Καννών, που αποτελείται από κριτικούς και έμπειρους γνώστες του κινηματογράφου.

(Photo Credit: flix.gr)

Διαβάστε επίσης: Αποκλειστικό: Η Δέσποινα Καμπούρη μας μιλάει για το εντυπωσιακό look της στις Κάννες

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad