Αποκλειστικό: Τέλος για τα Καρντάσιανς και νέα πρόσωπα για το πάνελ της εκπομπής της Μαρίας Μπεκατώρου

«Καυτή» είναι η περίοδος που διανύει το κανάλι του Αμαρουσίου, αφού οι ιθύνοντες δουλεύουν σε δύο μέτωπα, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του περιοδικού People, το πρώτο έχει να κάνει με τη νέα εκπομπή της Μαρίας Μπεκατώρου, που θα βγει στον αέρα το πρώτο ή το δεύτερο Σαββατοκύριακο του Μαΐου. Τα δοκιμαστικά για τα πρόσωπα που θα βρεθούν δίπλα στην παρουσιάστρια θα συνεχιστούν και μετά το Πάσχα. Εκτός των προσώπων που είναι ήδη γνωστά, τη δεύτερη εβδομάδα πέρασαν, μεταξύ άλλων, από τα ΚΑΠΑ Studio ο πρώην συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη Φαίδωνας Κεφαλέας, ο Θεοχάρης Ιωαννίδης, ο ΧάρηςΒαρθακούρης, η Χριστίνα Μουστάκα, η Ευγενία Σαμαρά. Την εβδομάδα μετά το Πάσχα θα γίνουν τα τελικά δοκιμαστικά, με πρόσωπα που ήδη έχουν κάνει δοκιμαστικά.

Το δεύτερο μέτωπο έχει να κάνει με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, που ήδη βρίσκεται σε συζητήσεις με τονΓιάννη Λάτσιο. Το συμβόλαιο του παρουσιαστή λήγει τον Ιούνιο και ήδη έχουν ξεκινήσει οι συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του, αλλά και η αναζήτηση concept για την επόμενη σεζόν, μιας και Τα Καρντάσιανς δεν θα βγουν στον αέρα για τρίτη χρόνια.

Όλα τα νέα, πλούσιο ρεπορτάζ, καθημερινές στιγμές διασήμων και ξεχωριστές στιγμές καθημερινών ανθρώπων στο People, που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή, μαζί με το Πρώτο Θέμα.

Διαβάστε επίσης:

Μαρία Μπεκατώρου: Αυτοί έκαναν δοκιμαστικό για να την πλαισιώσουν στην καινούργια της εκπομπή

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου παραδέχεται: «Δε θα ήθελα να συνεχιστούν τα Καρντάσιανς με αυτή τη σύνθεση»

Η σπόντα της Στεφανίδου για τα «Καρντάσιανς»: «Φέτος είναι η εκπομπή του Γρηγόρη και δυο γλάστρες δίπλα του, η Μαρία και ο Σταρόβας»