Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher θα γίνουν για δεύτερη φορά γονείς

Η Mila Kunis και ο Ashton Kutcher είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο συμπαθή ζευγάρια στο Hollywood. Οι δύο ηθοποιοί αποτελούν ένα μοναδιό δίδυμο, ενώ τους ενώνει η Wyatt Isabelle, καρπός του έρωτά τους που ήρθε στον κόσμο πριν 20 μήνες.

Η ευτυχία του ζευγαριού αναμένεται να μεγαλώσει, καθώς όπως ανέφερε αποκλειστικά στο People ο αντιπρόσωπός τους, περιμένουν το δεύτερο παιδί τους! Το ζευγάρι που τον Ιούλιο θα κλέισει ένα χρόνο γάμο, πλέει σε πελάγη ευτυχίας. «Ο Ashton ενθουσιάζεται όταν μιλά για την Wyatt και τον μικρό που περιμένουν» , αναφέρει καλός φίλος του 38χρονου στο περιοδικό.

Όπως φαίνεται, η πατρότητα είναι στο αίμα του ηθοποιού. Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και με την Mila Kunis, η οποία τον περασμένο μήνα μιλώντας στην εκπομπή Entertainment Tonight αποκάλυψε πως η μητρότητα της έχει αλλάξει τη ζωή:«Από όταν έγινα μητέρα επαναπροσδιόρισα τη ζωή μου και το λέω αυτό με κάθε ειλικρίνεια. Από τα 20 μου ταξίδευα, έκανα διάφορα και ήμουν πολύ εγωίστρια με την καλή έννοια. Δεν μετανιώνω για τίποτα. Ο ερχομός της κόρης μου με έκανε να συνειδητοποιήσω πόσο απίστευτα ανιδιοτελής θέλω να είμαι. Οταν αποφασίσαμε ότι θέλουμε να γίνουμε γονείς σταματήσαμε να είμαστε εγωιστές. Από τη φύση μας οι άνθρωποι είμαστε πολύ εγωιστές, αλλά θέλαμε τόσο πολύ να κάνουμε οικογένεια. Η απόκτηση ενός παιδιού είναι σίγουρα μια διαδικασία μάθησης».

Εμείς να τους ευχηθούμε συγχαρητήρια!

Πηγή: www.peoplegreece.com