Αποκλειστικό: Η Κατερίνα Καραβάτου φωτογραφίζεται στον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της και αποκαλύπτει τη σημαδιακή στιγμή που έμαθε πως περιμένει μωρό!

Στο νέο τεύχος του περιοδικού People που κυκλοφορεί την Κυριακή, η Κατερίνα Καραβάτου μιλά για πρώτη φορά δημόσια για την εγκυμοσύνη της.

«Το μωράκι μας θα έρθει την άνοιξη», μας λέει η γλυκιά παρουσιάστρια, αποκαλύπτει το πώς έμαθε πως περιμένουν το δεύτερο μωράκι τους την ημέρα του μνημόσυνου για τον 1 χρόνο από τότε που έφυγε ο μπαμπάς της, κάτι που θεωρεί σημαδιακό, και παραδέχεται πως ο Κρατερός Κατσούλης ήταν αυτός που ήθελε να κάνουν δεύτερο παιδί από την πρώτη ημέρα που γεννήθηκε η Αέλια.

Λίγο μετά εξηγεί το λόγο της έντονης αμηχανίας της την ημέρα που βρέθηκε καλεσμένη στο πλατό του TatianaLive και η Τατιάνα Στεφανίδου τη ρώτησε αν είναι έγκυος και, όπως σχολιάζει, «φαινόμουν λίγο σαν χαζή που δεν καταλαβαίνει τι την ρωτά η παρουσιάστρια».

Τέλος αναφέρεται στη μέρα που είπε στην Αέλια πως θα αποκτήσει αδελφάκι, σε αυτό που περιμένει πώς και πώς η μικρή όταν γεννηθεί το μωρό και στον ενθουσιασμό του Κρατερού.

Πηγή: Peoplegreece.com