Αποκλειστικό: Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μας εξηγεί τον αληθινό λόγο που αποχώρησε από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη

Μετά την αποχώρηση της Αντωνίας Καλλιμούκου, η οποία έγινε πριν από λίγες ημέρες, ακόμη ένα πρόσωπο από την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη «Ελένη», δεν θα βρίσκεται στην αγαπημένη τηλεοπτική παρέα. Ο λόγος για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία επέλεξε λόγω υποχρεώσεων να μην συμμετέχει την επόμενη χρόνια. Το InStyle.gr επικοινώνησε με την όμορφη παρουσιάστρια και η ίδια ξεκαθάρισε τους λόγους αυτής της της επιλογής. Αρχικά η Ελιάνα είπε πως, «Yπήρξε πρόθεση και από τις δύο πλευρές για συνεργασία, που τελικά όμως δεν κατέληξε σε κάποια συμφωνία. Οι αυξημένες μου υποχρεώσεις αλλά και η αφοσίωση στην κόρη μου ήταν επίσης καθοριστικοί παράγοντες ώστε να οδηγηθώ σε αυτήν την απόφαση».

Η όμορφη Ελιάνα τόνισε πως οι σχέσεις της, τόσο με την Ελένη, όσο και με το κανάλι Alpha είναι άψογες και αυτό που «κρατάει» είναι φυσικά οι καλύτερες αναμνήσεις που έχει στο τηλεοπτικό της βιογραφικό αυτά «τα τρία υπέροχα χρόνια», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Η παρουσιάστρια που, μεταξύ άλλων, είναι αρχισυντάκτρια στο περιοδικό του αεροδρομίου «2Board», θέλει ύστερα από μία γεμάτη υποχρεώσεις σεζόν να γεμίσει τις μπαταρίες της μέχρι το επόμενο τηλεοπτικό της βήμα. Συνεχίζει λοιπόν στα περιοδικά που εργάζεται και εμείς ανυπομονούμε να την δούμε -όταν φυσικά εκείνη το θελήσει- στο μέσο που την έκανε ιδιαίτερα αγαπητή στο κοινό: στην τηλεόραση.

Eliana Chrisikopoulou, homepage image, 600*600

Διαβάστε ακόμη: 

Best of: Δείτε τα καλύτερα θέματα του InStyle.gr για αυτήν την εβδομάδα

Ποια από τα ρούχα που ήδη έχετε είναι κατάλληλα για να πάτε προσκεκλημένη σε γάμο;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram