Αποκλειστικό: Aυτές είναι οι νέες παρουσιάστριες του Joy!

Το Joy it’s inside you στο Mega ανανεώνεται σύμφωνα με το Peoplegreece. Οι ιθύνοντες στο Μεγάλο Κανάλι θέλησαν να δώσουν μια νέα νότα στην απογευματινή εκπομπή ποικίλης ύλης αλλάζοντας την ώρα προβολής, την ημέρα, προσθέτοντας ενότητες αλλά και λαμπερά πρόσωπα στην ομάδα τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Peoplegreece.com, το Joy it’s inside you δεν θα προβάλλεται το πρωί – όπως είχε ακουστεί – ούτε δυο ημέρες την εβδομάδα. Θα προβάλλεται κάθε Σάββατο στις 14:50 και θα έχει διάρκεια μιας ώρας. Οι γρήγορες εναλλαγές, τα θέματα ποικίλης ύλης και η φρεσκάδα σε εικόνα και παρουσίαση θα παραμείνουν.

FotorCreated

Όσον αφορά στα νέα πρόσωπα που θα προστεθούν στην εκπομπή, σύμφωνα με τις ίδιες αποκλειστικές πληροφορίες, θα είναι η Τζένη Μπαλατσινού η οποία αναλαμβάνει τη θέση της Αφροδίτης Γραμμέλη, και θα κάνει τις συνεντεύξεις, η Σίσσυ Χρηστίδου η οποία θα έχει μια στήλη για παιδιά και η ηθοποιός Τζένη Θεωνά η οποία θα μας ενημερώνει για ότι αφορά τους μικρούς τετράποδους φίλους μας. Πρόταση έχει γίνει και στην Δέσποινα Καμπούρη να αναλάβει νέα στήλη η οποία θα μας μιλάει για στυλ και μόδα.

jenny insta joy

Η ενεργός συμμετοχή της Τζένη Μπαλατσινού επιβεβαιώθηκε με μια φωτογραφία που ανέβασε η παρουσιάστρια με την ομάδα του Joy. Οι υπόλοιπες τρεις κυρίες της showbiz βρίσκονται σε συζητήσεις με το κανάλι και την παραγωγή και είναι πολύ κοντά στην τελική συμφωνία.

Διαβάστε ακόμα:

Η Τζένη Μπαλατσινού παρουσιάστρια στο Joy: Τι απαντά η ίδια;

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Έχω αρχίσει να αντιλαμβάνομαι την αγωνία όσων κρατούν πολύωρες εκπομπές»

Joy vS Join Us: Ποια εκπομπή αλλάζει ώρα προβολής;

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα