Απίστευτο περιστατικό ανάμεσα σε Κατερίνα Καινούργιου και Αφροδίτη Γραμμέλη

Μοναδικές αποκαλύψεις σήμερα στον αέρα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου.  Η παρουσιάστρια είναι σήμερα καλεσμένη στο Late Night Show με τον Γιώργο Λιάγκα και μίλησε για όσα βίωσε στα στούντιο του ΑΝΤ1.Η παρουσιάστρια δεν παρέλειψε να αναφερθεί όμως στο περιστατικό που την ενόχλησε ιδιαίτερα, παρότι είχε να πει τα καλύτερα για την ομάδα του show.

«Για την Αφροδίτη Γραμμέλη δεν έχω να σχολιάσω τίποτα! Ούτε καν! Ούτε γεια δεν μου είπε… Το απίστευτο ήταν πως ενώ ετοιμαζόμουν, μου είπαν οι συνεργάτες μου ότι με σχολίαζε αρνητικά… και κάποια στιγμή της ζήτησε η αρχισυνταξία να κάτσει δίπλα μου και άρχισε να παίρνει τηλέφωνα και να φωνάζει και να ωρύεται για να μην κάτσει δίπλα μου», εξομολογήθηκε on air η Κατερίνα Καινούργιου.


Ωστόσο δεν έμεινε στο συγκεκριμένο γεγονός. Όπως έγινε γνωστό στον αέρα της εκπομπής, η δημοσιογράφος δεν είπε ούτε γεια στην παρουσιάστρια.

«Ένιωθα ότι είχα λέπρα», εξομολογήθηκε on air και εξήγησε πως δεν την ενδιαφέρει καν η συμπεριφορά που της έδειξε. «Εκεί δεν πήγα ούτε για την Γραμμέλη. Δεν με αφορά καν», συμπλήρωσε on air χωρίς να θέλει να σχολιάσει περισσότερα.

Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί όσα ειπώθηκαν στο «Φτιάξε καφέ να στα πω». Αξίζει βέβαια να αναφέρουμε ότι δεν γνωρίζουμε τι έχει συμβεί ανάμεσα στις δύο γυναίκες και την πλευρά της τηλεκριτικού.

Peoplegreece.com