Απίστευτη μπηχτή από τον Βαγγέλη Περρή για το ΣΚΑΪ: «Είναι επιλογή του καναλιού αν θέλει να κάνει τουρκοtrash»

Ο Βαγγέλης Περρής προχώρησε σε μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη στον Στέφανο Κωνσταντινίδηκαι την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου». Χθες μάλιστα μιλώντας στο Peoplegreece.com εξομολογήθηκε πως είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με το Epsilon για την επιστροφή του Rodeo

Στο ίδιο κλίμα κινήθηκε και η συζήτηση για την εκπομπή του Star, με τον Βαγγέλη Περρή να εξομολογείται: «Δεν έχουμε δώσει μόνο τα χέρια με το Epsilon, έχουμε δώσει αγκαλιές. Ξέρεις πόσο καιρό είχαμε να δούμε χαμόγελα στο γραφείο; Βρίσκαμε πόρτες κλειστές. Ήταν μια πάρα πολύ δύσκολη χρονιά. Σφίγγαμε τα δόντια κι εγώ τα έσπασα κιόλας, μου λείπουν δύο δόντια και πρέπει να πάω να τα βάλω. Ήταν λίγο περίεργα, δυσκολευτήκαμε, χωρίς λόγο».

Εκτός αυτού αποκάλυψε ότι θέλει να παραμείνει περίπου το ίδιο όνομα εκπομπής, ίσως όμως με μία παράφραση.

«Μεταφέραμε τα δεντράκια μας στον ώμο τα Χριστούγεννα, αφού είχαμε πάει μαζί με τη γυναίκα μου να ψωνίσουμε, τα τοποθετούσαμε, τα καθαρίζαμε για να μη μείνει τίποτα κάτω για την επόμενη εκπομπή. Ξαφνικά έβλεπες μια κυρία με κοιλιά να κρατάει ένα δεντράκι, μια άλλη να βαστάει ένα άλλο δεντράκι κι αυτό το κάναμε κάθε μέρα προκειμένου να στολίσουμε», ανέφερε για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

Φρόντισε βέβαια να αποκαλύψει το παράπονό του: «Εμένα αυτό που μου λείπει είναι το βασικό: “Ευχαριστούμε πάρα πολύ, γίνονται αυτά, γεια σας, θα τα ξαναπούμε”. Ενημερώθηκα από κάποιον άνθρωπο, ο οποίος ασχολείται με τις παραγωγές. Δεν με πήρε κανένας τηλέφωνο. Δεν συναντηθήκαμε ποτέ με τον νέο διευθυντή, το πρώτο που έκανε ως πράξη ήταν να πει ότι δε συνεχίζεται αυτή η εκπομπή, αλλά όχι σε μας. Κανείς δεν μίλησε σε μας. Στην Αθηναΐδα δεν ευχήθηκε κανένας για το παιδάκι».

Σημαντικότερη όμως από τις ατάκες του, ήταν: «Είναι δικαίωμα του καναλιού αν θα συνεχίσει.. Αν θέλει να κάνει τουρκοtrash… Μπορεί όμως να βρει έναν πιο κομψό τρόπο».

Στη συνέχεια δε φρόντισε να κάνει την αιχμηρή του κριτική στα show του ΑΝΤ1!

Δείτε το βίντεο.

Πηγή: Peoplegreece.com