Απίστευτη αποκάλυψη: Δε φαντάζεστε γιατί η Δέσποινα Βανδή γέννησε νωρίτερα από το προγραμματισμένο το πρώτο της παιδί!

Δεκαπέντε ημέρες νωρίτερα από το προγραμματισμένο γέννησε η Δέσποινα Βανδή την κόρη της, Μελίνα στην Ισπανία. Η αποκάλυψη έγινε στη χθεσινή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «NaMaSte», όπου βρέθηκε καλεσμένος ο Παντελής Καναράκης και μίλησε για τη φίλη του, όπως αναφέρει το Peoplegreece.com.

Ήταν Φεβρουάριος του 2004, όταν ο ηθοποιός μαζί με την τραγουδίστρια, Ελένη Πέτα ταξίδεψαν μέχρι την Ισπανία –το διάστημα εκείνο η Δέσποινα είχε μετακομίσει εκεί λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων τουΝτέμη Νικολαΐδη-. Το βράδυ της άφιξής τους, και την ώρα που πήγαιναν να κοιμηθούν, «έσπασαν τα νερά», όπως αποκάλυψε ο Παντελής Καναράκης λόγω των… αστείων που της έλεγε!

«Άρχισε η Δέσποινα να πονάει, να έχει ενοχλήσεις και μου έλεγε “σταμάτα, σταμάτα”. Ήταν δύο το βράδυ, η Ελένη είχε πάει να κοιμηθεί και μου λέει η Δέσποινα “Παντελή, σπάσανε τα νερά”, λέω “ποια νερά;”. Έχουν σπάσει τα νερά και τρέχουνε, ξυπνάω την Ελένη, ο Ντέμης ερχόταν από ένα παιχνίδι που είχε. Η Ελένη στον κόσμο της, μου λέει “στον διάδρομο έχει κάτι νερά”, της λέω “της Δέσποινας είναι”. Είχαμε περάσει συγκλονιστικά, χάσαμε και τον δρόμο για το μαιευτήριο. Είχε βάλει ο Ντέμης ένα GPS στα ισπανικά, εκείνος είχε μάθει κάτι, αλλά εμείς δεν καταλαβαίναμε» είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο: