Αντωνία Καλλιμούκου: Οι δηλώσεις της παρουσιάστριας που θα συζητηθούν

NDP Photo Agency

Μια άλλη πτυχή του εαυτού της έδειξε η Αντωνία Καλλιμούκου στην εκπομπή «Το Πρω1νό» το πρωί της Πέμπτης. Η Φαίη Σκορδά μίλησε με την καλεσμένη της για τα παιδικά της χρόνια, την οικογένεια της και το ενδεχόμενο να φτιάξει τη δική της οικογένεια.

antonia-kalimoukou fay skorda

Η Αντωνία εξομολογήθηκε πως μεγάλωσε με πολλή αγάπη αλλά και πολλές δυσκολίες. Οι γονείς της ήταν βιοπαλαιστές και προσπαθούσαν να μη λείψει τίποτα σε εκείνη και τον αδελφό της χωρίς όμως να είναι πάντα εφικτό. «Έμαθα θα πειθαρχώ, να αρκούμαι σε λίγα πράγματα και να μάθω πως βγαίνει το μεροκάματο», ανέφερε αρχικά η παρουσιάστρια και μοντέλο προσθέτοντας: : «υπήρχε περίοδος που η μαμά μου δεν είχε να μας πάρει κρέας και θυμάμαι έλιωνε το ζωμό της κότας για να έχουμε την αίσθηση του κρέατος. Πηγαίναμε μία φορά το μήνα στο σούπερ μάρκετ και με τον αδερφό μου κάναμε σαν τρελά από χαρά, που θα είχαμε το ψυγείο γεμάτο… ξέρω πως είναι να περνάς δύσκολα».

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συζήτησης η Φαίη Σκορδά παρακολουθούσε με προσοχή και γεμάτα μάτια τα όσα έλεγε η Αντωνία Καλλιμούκου γιατί αφενός δεν γνώριζε αυτή την πτυχή της ζωής της και αφετέρου έδειχνε προβληματισμένη.

Δείτε το απόσπασμα

Peoplegreece.com