Άννη Πανταζή: Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο της και τη βάφτιση της κόρης της

Η ολυμπιονίκης Άννη Πανταζή ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου με τον Χριστόφορο Χούμα, με τον οποίο είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο τον Οκτώβριο του 2017. Εχθές (8/9) το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο στο Κορωπί ενώ βάφτισαν και την 9 μηνών κορούλα τους, της οποίας νονά ήταν η αδερφή της Άννης Πανταζή, Κλέλια.

Η ολυμπιονίκης ήταν μία πολύ όμορφη νύφη φορώντας ένα κομψό δαντελένιο νυφικό φόρεμα με σκίσιμο στο πλάι και άνοιγμα στην πλάτη. Η ίδια είχε δηλώσει παλαιότερα σε συνέντευξή της στο People για τη γνωριμία της με τον σύζυγο της:

«Αυτό που μου συνέβη με τον Χριστόφορο ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Κάτι που ένιωσε κι εκείνος. Εκτός αυτού, αμέσως αισθάνθηκα ασφάλεια και εμπιστοσύνη δίπλα του και είπα μέσα μου πως αυτός ο άνθρωπος μπορεί να γίνει ο πατέρας των παιδιών μου» περιγράφει ενώ για την πρόταση γάμου, είχε πει: «Το καλοκαίρι είχαμε πάει διακοπές στην Πάτμο και η πρόταση έγινε στο εκκλησάκι του Προφήτη Ηλία την ώρα που έδυε ο ήλιος. Δεν ήμασταν μόνοι, αλλά με φίλους. Ξαφνικά έβγαλε ένα δαχτυλίδι. Η αλήθεια είναι πως δεν το περίμενα, ήταν έκπληξη για μένα. Ο γάμος μας έγινε ύστερα από τρεις μήνες στην Καλλιθέα, παρουσία λίγων φίλων και συγγενών. Ήταν ένα μικρό πάρτι που το απολαύσαμε όλοι μας».

Δείτε τις φωτογραφίες στο Peoplegreece.com