Άννα Βίσση: Όχι στο «The Voice», Όχι και στο «Just The 2 Of Us»

Tον λόγο για τον οποίο αρνήθηκε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή τόσο του «The Voice», όσο και του «Just The 2 Of Us», αποκάλυψε πρόσφατη η εγχώρια star της μουσικής σκηνής.

«Έχω δεχθεί προτάσεις για κριτής από παντού. Κάτι με κάνει και λέω “όχι” στο τέλος. Δεν ξέρω γιατί, νιώθω πιο πολύ καλλιτέχνης, από κριτής. Με κερδίζει αυτό πιο πολύ, με το άλλο νιώθω σαν να χάνω λίγο τον χρόνο μου», δήλωσε η Άννα Βίσση, ξεκαθαριζοντας παράλληλα πως δεν υπονοεί πως όσοι πάνε για κριτές δεν είναι καλλιτέχνες.

Ποιά όμως είναι η άποψή της για τα παιδιά που επιλέγουν να πάνε σε ένα μουσικό σόου για να δείξουν τις φωνητικές τους ικανότητες και να γίνουν γνωστά στο πανελλήνιο;

«Θα προτιμούσα άλλους τρόπους για να αναδειχθούν τα ταλέντα, αλλά δεν τα κατηγορώ. Έχουν κι αυτά τον σκοπό τους και έχουν βγει ταλέντα μέσα από αυτά. Απλά, κάποιες φορές, δεν μου αρέσει ο τρόπος με τον οποίο γίνονται», σχολίασε η τραγουδίστρια, προσθέτοντας πως υπάρχουν και πολλά ταλέντα που τα καταφέρνουν, χωρίς να θέλουν να γίνουν γνωστά μέσα από την τηλεόραση.

Μια ματιά εδώ: Δείτε τη σέξι εμφάνιση της Ιωάννας Τριανταφυλλίδου