Άννα Μπουσδούκου: «Λύγισε» on air για τον θάνατο του Βασίλη Μπεσκένη

Στη θλίψη έχουν βυθιστεί οι εργαζόμενοι στον ΣΚΑΙ, αλλά και όλος ο δημοσιογραφικός κόσμος, μετά τον αιφνίδιο θάνατο του δημοσιογράφου Βασίλη Μπεσκένη, ο οποίος «έφυγε» στα 43 του χρόνια, μία μέρα μετά την βάπτιση του παιδιού του.

Η εκπομπή Σήμερα, με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου, ξεκίνησε με ένα βίντεο για τον εκλιπόντα, ενώ οι παρουσιαστές δεν συγκράτησαν τα δάκρυά τους. «Είναι πολύ δύσκολες στιγμές για όλους εμάς στον ΣΚΑΪ. Είναι σαν να χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας… Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι τόσο άδικη η ζωή. Το παιδάκι του θα μάθει πολύ αργότερα πόσο σημαντικό πατέρα είχε. Αντίο φίλε! Καλό ταξίδι! Να μας βλέπεις κι εσύ από εκεί πάνω, να είσαι πάντα γερός και να μας κοιτάς…», είπε o παρουσιαστής, με την συνεργάτιδά του να αναφέρει: «αυτή η οικογένεια δεν θα είναι ίδια χωρίς τον Βασίλη… Είναι ο άνθρωπος που δεν χρειαζόταν να πει πολλά λόγια γι’ αυτό που ήθελε!».

Ανάλογες σκηνές εκτιλύχθηκαν και στην εκπομπή Τώρα που ακολούθησε, με την Άννα Μπουσδούκου να «λυγίζει». «Κυρίες και κύριοι είναι γνωστό στους περισσότερους ότι ο Βασίλης έφυγε, έφυγε ξαφνικά… Θα μου επιτρέψετε να μην πω τίποτα γιατί είναι αναπάντεχο και είναι αναπάντεχο για όλους μας», ήταν τα πρώτα λόγια της δημοσιογράφου, η οποία, με δάκρυα στα μάτια, πρόσθεσε: «αντιλαμβάνεστε ότι λείπει ένα μεγάλο κομμάτι μας!».

Πηγή: Peoplegreece.com