Αγγελική Ηλιάδη: Το πρώτο σχόλιο για το χωρισμό της με τον Σάββα Γκέντσογλου

Σαν βόμβα έσκασε μέσα στο Σαββατοκύριακο, η είδηση για τον χωρισμό της Αγγελικής Ηλιάδη και τουΣάββα Γκέντσογλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Spirto, το ζευγάρι αποφάσισε να τραβήξει χωριστούς δρόμους. Χωρίς να γίνονται γνωστοί οι λόγοι του χωρισμού τους, το δημοσίευμα υποστηρίζει πως ο 26χρονος ποδοσφαιριστής εγκατέλειψε το σπίτι τους στα νότια προάστια. Αν και δεν έχουν παντρευτεί, οι δύο τους θα βρεθούν αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες για την επιμέλεια του παιδιού τους.

Συγκεκριμένα, αναφέρεται σ’ ένα σημείο του δημοσιεύματος: «Οι εντάσεις ανάμεσα στο ζευγάρι είναι μεγάλες και τις τελευταίες εβδομάδες χτύπησαν κόκκινο, με αποτέλεσμα ο 26χρονος μέσος να εγκαταλείψει το πολυτελές σπίτι στα νότια προάστια όπου ζούσε με τη μητέρα του παιδιού του. Άνθρωποι του περιβάλλοντος ζευγαριού υποστηρίζουν ότι είχαν προβλήματα στη σχέση τους εδώ και καιρό, τα οποία προσπαθούσα να επιλύσουν, ενώ κάποιοι άλλοι μιλούν για συγκεκριμένη αιτία που πυροδότησε την έκρηξη κι έφερε το χωρισμό».

Η τραγουδίστρια και ο ποδοσφαιριστής όλες αυτές τις μέρες δεν διέψευσαν, αλλά ούτε και επιβεβαίωσαν το δημοσίευμα. Ωστόσο, η Αγγελική Ηλιάδη, αναφέρθηκε για πρώτη φορά στις φήμες χθες, μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram.

Συγκεκριμένα, έφτιαξε ένα βίντεο collage με φωτογραφίες του Σάββα και των παιδιών της και ανάρτησε στο προφίλ της. Οι διαδικτυακοί της φίλοι έσπευσαν να αφήσουν σχόλια σχετικά με τον χωρισμό της. Η Αγγελική, διαβάζοντας τα θέλησε να απαντήσει σε κάποια από αυτά. Εξάλλου απαντάει συχνά και συνομιλεί με τους θαυμαστές της.

iliadi

Σε μια από τις απαντήσεις της, αναφέρθηκε στον χωρισμό και τόνισε πως πρόκειται για αισχρά ψέματα. Έγραψε η τραγουδίστρια: «Είστε υπέροχοι δεν έχω λόγια! Ένα ευχαριστώ δε φτάνει. Πολλά λέγονται και γράφονται που είναι αισχρά ψέματα. έρχεται όμως κάποια στιγμή που όλα και όλοι μπαίνουν στη θέση τους! Αυτό να θυμάστε και να μην αφήνετε το παραμικρό να δηλητηριάζει την ψυχούλα σας και την ψυχική σας γαλήνη».

Αν κρίνουμε από την απάντηση της, προφανώς και δεν έχουν χωρίσει.

iliadi-apantisi

Δήλωσε τώρα συμμετοχή και τρέξε μαζί μας στο PeopleRun την Κυριακή 16 Οκτωβρίου. Κοντά μας η εκστρατεία Βγάλε Γλώσσα και το Χάρισε Ζωή για να γίνουμε εθελοντές δότες μυελού των οστών.

Πηγή: Peoplegreece.com