Αναστασία Καίσαρη: Ο πολυτελής γάμος της κόρης του Κώστα Καίσαρη

Με ένα υπέροχο νυφικό δια χειρός Σήλιας Κριθαριώτη σε ένα παραμυθένιο σκηνικό, που έσφυζε από πολυτέλεια, παντρεύτηκε η κόρη του διάσημου μπιζουτιέ, Κώστα Καίσαρη, Αναστασία, τον εκλεκτό της καρδιάς της, Thomas Persy.

Tο παρών στην ξεχωριστή τελετή έδωσαν συγγενείς, φίλοι αλλά και προσωπικότητες του εφοπλιστικού, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου.

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Διονυσίου Αρεοπαγίτου στο Κολωνάκι παρευρέθηκε και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με τη σύζυγό του, Μαρέβα Γκραμπόφσκι, ενώ προσκεκλημένη ήταν και η υφυπουργός Εργασίας Δόμνα Μιχαηλίδου. Ας σημειωθεί ότι το ζευγάρι παντρεύτηκε τόσο με ορθόδοξο όσο και με καθολικό γάμο, ο οποίος τελέστηκε μία μέρα πριν.

Μετά το τέλος του μυστηρίου ακολούθησε δεξίωση, όπου εκεί το λαμπερό ζευγάρι ευχαρίστησε τους καλεσμένους για την τιμή που του έκαναν να παραβρεθούν στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της κοινής πλέον ζωής τους. Όπως πάντα, ωστόσο, τις εντυπώσεις έκλεψε η νύφη, καθώς η κόρη του Κώστα και της Χριστιάννας Καίσαρη επέλεξε ένα νυφικό κλειστό στον λαιμό και σε γραμμή Α.

Για τα μαλλιά της επέλεξε ένα κομψό σινιόν και την εμφάνισή της ολοκλήρωσε με ένα πραγματικά υπέροχο πέπλο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στο PeopleGreece