Οι αναμνήσεις ξαναγυρίζουνε: Όταν η Ελένη Μενεγάκη δεν είχε χρήματα για σινεμά

Η Ελένη Μενεγάκη, όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στην τηλεόραση, δεν μας έχει συνηθίσει σε εξομολογήσεις από την προσωπική της ζωή, μια και προτιμάει να κρατάει τα πάντα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Κατά τη διάρκειά της εκπομπής της όμως, ξάφνιασε ευχάριστο το κοινό, όταν άρχισε να διηγείται μια ιστορία από τα δύσκολα παιδικά χρόνια που πέρασε, λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε η οικογένειά της.

«Θυμάμαι τη μάνα μου στο καλοκαιρινό σινεμά στην Κάρυστο. Δεν μας έμεναν χρήματα ούτε για σινεμά, τότε το καλοκαιρινό είχε περίπου 4 δραχμές. Το θυμάμαι σαν τώρα. Τι κάναμε λοιπόν; Θέλετε να μάθετε; Έλεγα στη μαμά μου “θέλω να με πας σινεμά” και εκείνη μου έλεγε “έλα παιδάκι μου, περίμενε”. Έτσι πηγαίναμε οι δυο μας στο ημίωρο της ταινίας, με έπαιρνε εμένα το κακόμοιρο, ήμουνα και κοκαλιάρικο τότε, και λέγαμε στον άνθρωπο που ήταν στα εισιτήρια “ήρθαμε να πάρουμε το μεγαλύτερο παιδί”. Μπαίναμε λοιπόν μέσα και δεν βγαίναμε ποτέ μέχρι το τέλος της ταινίας. Αυτό κάθε σεζόν το κάναμε 4 φορές. Πάντα στην 5η μας είχαν μάθει πια, μας λέγανε “ας μείνει έξω το παιδάκι, περάστε εσείς να φέρετε το άλλο”».

Μας αρέσει πολύ όταν άνθρωποι που είναι στα φώτα μιλούν για τις δυσκολίες που έχουν περάσει στη ζωή τους, αποκαλύπτοντας την ανθρώπινη πλευρά τους.

Διαβάστε εδώ: Ελένη Μενεγάκη: Άναψε το χριστουγεννιάτικο δέντρο σε γνωστό πολυκατάστημα

 

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα