Αλλάξανε τα πλάνα τους: Στην Ιταλία ο γάμος της Kim Kardashian και του Kanye West

Splash/Smartmagna

Σύμφωνα με νέα δημοσιεύματα η Kim Kardashian λέει αντίο με ένα ωραιότατο «Au Revoir» στη Γαλλία και καλησπερίζει με ένα κομψότατο «Buongiorno» την Ιταλία.

Οι νέες πληροφορίες θέλουν το ζεύγος να ενώνεται με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Παρίσι και μία καλά ενημερωμένη πηγή δήλωσε την Πέμπτη στον ξένο Τύπο, «Η Kim και ο Kanye θα πραγματοποιήσουν ένα δείπνο πριν από το γάμο στο Παρίσι και στη συνέχεια εκείνοι και οι καλεσμένοι θα ταξιδέψουν με ιδιωτικά τζετ στη Φλωρεντία όπου και θα πραγματοποιηθεί η τελετή». Ένα τέτοιο σενάριο είναι πολύ πιθανό από τη στιγμή που το προσκλητήριο έλεγε πως η Πόλη του Φωτός είναι το μέρος που θα πραγματοποιηθεί το πάρτι χωρίς όμως να αναγράφεται πουθενά η τοποθεσία του μυστηρίου.

Επιπλέον, τίποτα δεν είναι ακόμη σίγουρο ως προς τον οίκο που θα επιλέξει για το νυφικό της η τηλεπερσόνα, σε αντίθεση με τους καλεσμένους που έχουν ραφτεί εδώ και μήνες περιμένοντας τον γάμο της χρονιάς. Το σίγουρο πάντως είναι ότι η 33χρονη και 36χρονος θα πουν επιτέλους το «δέχομαι» στις 24 Μαΐου.

Διαβάστε ακόμη: 

Blake Lively: Τι φόρεσε και μας προβλημάτισε;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad