Αλκιβιάδης Αϊβάζης: Ο αδερφός του Γιάννη Αϊβάζη μιλά πρώτη φορά για τη σύλληψή του για εξαπάτηση φοιτητών

Ο Θεσσαλονικιός παρουσιαστής και αδελφός του ηθοποιού Γιάννη Αϊβάζη, Αλκιβιάδης, μίλησε χθες στο «Όλα Ξεκόλλα» και το Θέμο Αναστασιάδη για την πορεία του και το ιδιαίτερο ύφος εκπομπών που παρουσιάζει και έχουν να κάνουν με μεταφυσικά φαινόμενα.

Ανάμεσα σε άλλα όμως έθιξαν και το θέμα της σύλληψης του. Όπως είχε γραφτεί, ο Αλκιβιάδης Αϊβάζηςείχε συλληφθεί, μετά από καταγγελίες φοιτητών, για απάτη, εκβίαση, ληστεία και παράβαση του νόμου περί όπλων. Η καταγγελία που έγινε γνωστή, ήθελε τον 40χρονο να υπόσχεται στους νεαρούς πως μπορεί να τους περάσει μαθήματα στις σχολές τους και ότι λόγω των γνωριμιών του μπορεί να τους εξασφαλίσει διάφορα προνόμια.

Χθες λοιπόν στην εκπομπή, τοποθετήθηκε σχετικά για πρώτη φορά. «Στο παρά ένα αποδείχθηκε ότι εγώ δεν έχω κάνει κάτι δηλαδή έκανε ανάκληση της κατάθεσής του ο κύριος. Ήταν δύο, ένας Έλληνας και ένας Άραβας. Εύχομαι να μην περάσει κανείς αυτό που πέρασα. Όχι από την πλευρά του κρατητηρίου, γιατί υπήρχε άψογη συμπεριφορά», είπε κάνοντας εισαγωγή.

Δεν μπόρεσε βέβαια να κρύψει τον έντονο θυμό του λέγοντας: «Κρίμα γιατί κατάστρεψαν τη ζωή τους αυτά τα παιδιά αυτά. Θα χρησιμοποιήσω κάθε ειδικό μέσο για ό,τι έγινε».

Στη συνέχεια ανέλυσε την ιστορία για τα δύο άτομα. «Τον ένα ήξερα, τον άλλον δεν τον ήξερα, τον είχα γνωρίσει 2 λεπτά. Προφανώς υπήρχε οικονομική συναλλαγή αναμεταξύ τους. Προφανώς είχε φάει λεφτά ο Έλληνας από τον Άραβα και προσπάθησαν να το φορτώσουν σε εμένα. Μου σύστησε ο Έλληνας τον Άραβα ως χορηγό της εκπομπής και ο Άραβας ήξερε για εμένα ότι βγάζω πτυχία! Από τις συμπληρωματικές καταθέσεις, που με αθώωσε ο Άραβας λόγω τύψεων ή πίεσης του εισαγγελέα», αποκάλυψε ανάμεσα σε άλλα για την υπόθεση.

Πως όμως βίωσε ο ίδιος όλα όσα συνέβησαν; «Εγώ πίστευα ότι θα πάω φυλακή. Ήταν τόσο πολύ καλοστημένο. Πού έγινε το λάθος από την πλευρά τους; Ο Άραβας ευαισθητοποιήθηκε και είπε την αλήθεια»,δήλωσε ενώ ήταν ιδιαίτερα σοκαρισμένος από τα ποσά που είχαν αποσπάσει από τον άνθρωπο που τελικά τον αθώωσε. Έκδηλος ήταν ο θυμός του, όταν είπε: «Το απίστευτο είναι το “αδερφός γνωστού ηθοποιού”… Που είδα έναν άνθρωπο 70 χρονών, τον πατέρα μου να έρχεται να μου λέει, και να τον βλέπω να κλαίει. Είμαι πάρα πολύ θυμωμένος ακόμα για αυτό και προσπαθώ να ηρεμήσω».

Δείτε τις δηλώσεις του.

Peoplegreece.com