Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Μιλά για πρώτη φορά για τον χωρισμό του με την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου

Ένα μήνα πριν τον προγραμματισμένο γάμο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου πήραν την απόφαση να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Μπορεί να έδειχναν απόλυτα ερωτευμένοι, όμως τα πάντα έληξαν οριστικά.

Στην πρωινή εκπομπή του Star, «Στη Φωλιά των Κου Κου» μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, ο οποίος πρώτη φορά αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, ανοιχτά για τον χωρισμό του. «Νομίζω ότι καλύτερο είναι να μη σχολιάζεις οτιδήποτε γιατί αυτό αμέσως αναπαράγεται. Θεωρώ ότι είναι καλύτερο να μην κάνεις περαιτέρω δηλώσεις. Το αφήνω ως έχει. Δεν έχω να πω κάτι περισσότερο και προχωράμε. Είμαι καλά. Είμαι εδώ. Δουλεύω πολύ και προχωράμε».

Πριν λίγες ημέρες ο ηθοποιός είχε προχωρήσει σε μία ακόμη συνέντευξη, στην οποία είχε αποφύγει διακριτικά να κάνει την παραμικρή αναφορά στην προσωπική του ζωή.

Στην ερώτηση της δημοσιογράφου όσον αφορά τον λόγο που δεν έχει διαγράψει, ο ηθοποιός, τις κοινές φωτογραφίες με την Αλεξάνδρα στα social media, μετά τον χωρισμό τους, ανέφερε χαρακτηριστικά: «Δεν διαγράφω. Υπάρχει εκεί αυτό το κομμάτι, είναι κομμάτι της ζωής σου και δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Είναι σαν ένα άλμπουμ ζωής».

Δείτε το απόσπασμα:

Peoplegreece.com