Αλέξανδρος Μπουρδούμης μετά τον χωρισμό από την Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου: «Έχω κάνει τα λάθη μου, αλλά…»

Για τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται την δημοσιότητα στην προσωπική του ζωή μίλησε ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης, σε νέα του συνέντευξη περίπου δύο μήνες μετά τον χωρισμό και την ματαίωση του γάμου του με την Αλεξάνδρα ΧατζηγεωργίουΠροσπαθώ να ζω τη ζωή μου. Νομίζω ότι ο άνθρωπος δεν αλλάζει. Μπορεί να έχω κάνει και τα λάθη μου, σαφώς, σε αυτό το κομμάτι. Προσπαθώ, όμως, να ζω τη ζωή μου. Δεν κρύφτηκα ποτέ. Μπορεί σε όλο αυτό το κομμάτι να έχασα και τον έλεγχο, αλλά αυτό συμβαίνει. Θεωρώ, αν μη τι άλλο, ότι σε αυτό το κομμάτι ήμουν ειλικρινής», ανέφερε, στην εκπομπή Happy Day.

Και συνέχισε: «θεωρώ ότι δεν χρειάζεται να εξηγείς περισσότερο και καμιά φορά γελάω όταν βλέπω “oι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο” και τα λοιπά. Δεν έχω να δηλώσω κάτι περισσότερο. Ένα γεγονός είναι ένα γεγονός. Όταν αρχίζεις κι εσύ να το σχολιάζεις, μπαίνεις σε μια διαδικασία που είναι φυσικό να το αναπαράγεις κι εσύ. Προτιμώ σε αυτό το κομμάτι να μην πω κάτι περισσότερο».

Παράλληλα, επεσήμανε ότι δεν σβήνει τις φωτογραφίες που έχει «ανεβάσει» με την πρώην σύντροφό του στο Instagram καθώς «είναι σαν ένα πιο σύγχρονο άλμπουμ ζωής. Ζούμε σ’ αυτή την εποχή! Να αρχίσουμε να μπλοκάρουμε, να σβήνουμε, να, να, να… ίσως κάνω λάθος εγώ, αλλά, είτε αρέσει, είτε δεν αρέσει, αυτός είμαι εγώ!».

Όσο για το αν παραμένει υπέρμαχος του γάμου και της δημιουργίας οικογένειας;
«Θα το δείξει η ίδια η ζωή! Είναι πράγματα που έχουν ανατροπές και δεν ξέρεις εν τέλει τι θα συμβεί στη ζωή σου», απάντησε.

Peoplegreece.com