Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση με την σύντροφο του και οι δηλώσεις on camera!

Μετά τον χωρισμό του Αλέξανρου Μπουρδούμη με την Χριστίνα Κοντοβά, τα δημοσιεύματα ήθελαν τον ηθοποιό να βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο άλλης γυναίκας.

Συγκεκριμένα το καλοκαίρι, η εφημερίδα «Secret» αποκάλυψε τη νέα σύντροφο του ηθοποιού και την πρώτη κοινή τους φωτογραφία. Ο λόγος για την γνωστή δημοσιογράφο Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου. Μπορεί η εικόνα να έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ωστόσο, οι δύο τους δεν ήθελαν να περισσότερη τροφή στα Μέσα.

Η επιβεβαίωση ήρθε στα τέλη του Αυγούστου μέσω της εφημερίδας «Real Life», όπου ο ηθοποιός σύμφωνα με το ρεπορτάζ ανέφερε σε φιλικό του πρόσωπο: «Είναι πολύ νωρίς για να μπορώ να μιλήσω για αυτή τη σχέση, αλλά εκείνο που μπορώ να πω σίγουρα είναι ότι περνάω καλά».

Το ζευγάρι χθες, έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση , δίνοντας την ευκαιρία στους φωτογράφους να τους απαθανατίσουν μαζί. Η εκπομπή «Το Πρω1νό» ήταν εκεί και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης μίλησε στην κάμερα για τη νέα του σχέση. Ουσιαστικά παραδέχτηκε έμμεσα πως είναι ζευγάρι με την δημοσιογράφο, αναφέροντας: «Δε μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτό. Η φυσική παρουσία και η εικόνα είναι κάτι πολύ πιο δυνατό από ότι άλλο μπορεί να πει κάποιος», ενώ σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για την γοητευτική συνοδό του, απάντησε: «Για να το βλέπετε, σωστά το είδατε! Εγώ δεν έχω να πω περισσότερα, καθώς η εικόνα είναι πιο ισχυρή»!

Δείτε περισσότερα στο παρακάτω βίντεο: 

Πηγή: Peoplegreece.com