Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η πρώτη αντίδρασή του μετά τον αιφνίδιο χωρισμό πριν το γάμο

Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Αλεξάνδρα Χατζηγεωργίου χώρισαν ξαφνικά, κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών τους διακοπών. Ο ηθοποιός και η δημοσιογράφος ήταν έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, ένας καβγάς έφερε το τέλος στην σχέση τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό DownTown και το ρεπορτάζ της Δωροθέας Γιάννου ο επεισοδιακός τους καβγάς έγινε μετά την επιστροφή τους από βραδινή έξοδο στο ξενοδοχείο. Βάσει του δημοσιεύματος ο τσακωμός προήλθε μετά από κάποια μηνύματα που είδε τυχαία  στο κινητό του Αλέξανδρου η δημοσιογράφος, τα οποία φέρεται να είχε στείλει παλιότερη σύντροφος του! Όσα διάβασε την εξόργισαν και σύμφωνα με μαρτυρίες ο καυγάς τους ακούστηκε σε όλο το ξενοδοχείο.

Μέχρι στιγμής κανένας από τους δύο τους δεν έχει αναφερθεί στον χωρισμό τους, αλλά ούτε και στις αιτίες. Μάλιστα και οι δύο έκαναν αποχή από τα social media όλες αυτές τις ημέρες. Ωστόσο, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε την πρώτη του ανάρτηση μετά την γνωστοποίηση του χωρισμού του.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε στο Instagram ένα βίντεο σχετικό με την παράσταση που συμμετέχει. Εξάλλου, είναι γνωστό πως αποφεύγει να παίρνει ο ίδιος θέση για τα προσωπικά του δημόσια.

Δείτε το βίντεο: 

Peoplegreece.com