Άλεξ Κάβδας: Τώρα και ηθοποιός;

Από μικρός ονειρευόταν να γίνει ηθοποιός. Μεγαλώνοντας τα κατάφερε. Μετά από ένα διάστημα στην παρουσίαση, επέστρεψε και πάλι στη μεγάλη του αγάπη.

«Από όταν ήμουν μικρός υπήρχε πάντα κάτι μέσα μου που ήθελε να εκφραστεί, να βγει προς τα έξω, συχνά όμως μαζευόταν εξαιτίας μιας φυσικής συστολής που με χαρακτηρίζει, την οποία επίσης ο πολύ κόσμος δε γνωρίζει», δήλωσε ο Άλεξ Κάβδας σε συνέντευξή του στην lifo.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Στο νηπιαγωγείο έπαιξα τον κακό εύπορο στην παράσταση που ετοιμάσαμε και ανάγκαζα τις πλύστρες του χωριού και τους ξυλοκόπους να εργάζονται αδιάκοπα για μένα – ή κάπως έτσι το θυμάμαι. Στο Γυμνάσιο και στο Λύκειο αυτό εκφράστηκε ξεκάθαρα μέσα από τις περισσότερες εκδηλώσεις του σχολείου και αφού αποφοίτησα, παράλληλα με τις σπουδές μου στο πανεπιστήμιο, παρακολούθησα για 3 χρόνια σεμινάρια και μαθήματα που σχετίζονταν με τη θεατρική πράξη στο Θέατρο των Αλλαγών. Τη σεζόν 2007-08 έπαιξα με μόνιμο ρόλο στη σειρά του Alpha Πήρα κόκκινα γυαλιά στο πλάι των Εβελίνα Παπούλια, Χρυσούλα Διαβάτη και Ορφέα Αυγουστίδη. Μετά προέκυψαν το MTV και η Ελένη οπότε η υποκριτική έμεινε λίγο στην άκρη μέχρι φέτος».

Info: Πρωταγωνιστεί στην παράσταση Τίμων ο Αθηναίος κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 21:15 στο Σύγχρονο Θέατρο.

Διαβάστε εδώ: Δούκισσα Νομικού: Η απάντηση στις σκληρές κριτικές για το θεατρικό της ντεμπούτο