Αλέκα Καμηλά: «Έχω χίλια κόμπλεξ και ανασφάλειες»

Είναι μία από τις ωραιότερες Ελληνίδες και μάλιστα με στέμμα. Ωστόσο, παραδέχεται ότι είναι ανασφαλής. Ο λόγος για την Αλέκα Καμηλά η οποία έκανε εξομολογήσεις στο περιοδικό Like:

«Από τότε που γεννήθηκα είμαι ανασφαλής. Δε θα μου φύγει αυτό ποτέ δυστυχώς. Έχω χίλια κόμπλεξ και ανασφάλειες. Στο παρελθόν προσπάθησα να νιώσω περισσότερη αυτοπεποίθηση, να διώξω αυτό το άγχος με την εξωτερική μου εμφάνιση, αλλά δεν τα κατάφερα. Θα προσέξω μια ωραία γυναίκα, θα με αιχμαλωτίσει η ομορφιά και γενικά είμαι πολύ υπέρ του ‘ό,τι μπορώ να αλλάξω πάνω μου θα το αλλάξω’.», δήλωσε.

Παράλληλα, αποκάλυψε το μεγαλύτερο της άγχος με την τηλεόραση: «Θα μπορούσα να σου απαντήσω διπλωματικά αλλά δεν θα το κάνω, θα πω την αλήθεια. Το μεγαλύτερο άγχος μου ήταν να βγω στην τηλεόραση ωραία. Μπορεί να φανεί λίγο χαζό αυτό που σου λέω, αλλά όλα αυτά τα χρόνια είχα παραμελήσει τον εαυτό μου. Νομίζω λοιπόν ότι ήρθε η ώρα να καταβάλω αυτή την υπερπροσπάθεια να φανώ ωραία, γιατί άλλωστε αυτό επιβάλει και η ίδια η τηλεόραση».

Η Αλέκα Καμηλά δεν δίστασε επίσης να παραδεχτεί ότι έβαλε τον εαυτό της σε δεύτερη μοίρα, όταν ήρθαν στον κόσμο τα παιδιά της: « Παραμέλησα τον εαυτό μου με την έννοια ότι δεν έδινα προτεραιότητα στο να φαίνομαι ωραία, αλλά στο να είναι καλά τα παιδιά μου, να τρέφονται σωστά, να ντύνονται και να βγαίνουν βόλτα στα πάρκα. Αν ήθελα για παράδειγμα να βγω το βράδυ με τον άντρα μου, απλά θα βαφόμουν μέσα σε δέκα λεπτά. Δεν υπάρχει πάντως δυσκολότερος ρόλος από αυτόν της μάνας. Όλα τα υπόλοιπα σου φαίνονται πολύ μικρά όταν είσαι μαμά».

Πηγή: Peoplegreece.com

Δείτε επίσης:

Αλέκα Καμηλά για Όλα Παίζουν: «Είναι χαρά μου να έχω μαλλιοτραβήγματα»

Αλέκα Καμηλά: «Στο κανάλι μου φέρονται σαν βασίλισσα»

Αλέκα Καμηλά: «Οπωσδήποτε πρέπει φέτος να κάνω αισθητική επέμβαση»