Αλέξης Γεωργούλης: Γιατί οι φίλοι του τον θεωρούν βλάκα;

Αν και η επιτυχία εδώ και χρόνια του έχει χτυπήσει την πόρτα, παραμένει cool και αληθινός απέναντι στις σχέσεις του.

«Το να παραδεχτείς την αλήθεια σου είναι ό,τι πιο δύσκολο και μπερδεμένο. Διότι για να την παραδεχτείς, πρέπει να μειώσεις το “εγώ” σου. Κι αυτό είναι δύσκολο. Από τη μία, το “εγώ” είναι χρήσιμο, γιατί είναι όλα όσα πιστεύουμε και, από την άλλη, μας χωρίζει από τους ανθρώπους. Είναι δύσκολο να κρατήσεις την ισορροπία. Προσωπικά ναι, προσπαθώ να λέω την αλήθεια μου. Διεκδικώ το δίκιο μου και παραδέχομαι τα λάθη μου. Αλλά, ειδικά στον έρωτα, αυτές οι ισορροπίες δεν τηρούνται – είναι τραγικά δύσκολο», δήλωσε στο Down Town Κύπρου.

Άραγε, ποιά είναι η άποψή του για τις ανθρώπινες σχέσεις; «Τις βρίσκω πολύ εύκολες. Και στο λέω αυτό γιατί βλέπω ότι, ειδικά σήμερα, οι ανθρώπινες σχέσεις είναι εξαιρετικά επιφανειακές. Πολύ εύκολα ενωνόμαστε με τον άλλον, γιατί στο μυαλό μας είναι απλό πια να ξε-ενωθείς μαζί του. Πατάμε μόνο στην επιφάνεια, δεν μπαίνουμε μέσα στον άλλο, γιατί για να κάνεις κάτι τέτοιο πρέπει να αφήσεις τον άλλον να δει ποιος πραγματικά είσαι. Κι αυτό το τρέμουμε. Είμαστε ανασφαλείς. Μόνο στην επιφάνεια στεκόμαστε».

Γιατί οι φίλοι του τον θεωρούν βλάκα; «Εμπιστεύομαι εύκολα γιατί έχω το κουσούρι που μου λέει ότι πρέπει να εμπιστευτώ. Κάτι σαν ανάγκη. Περισσότερα προβλήματα μου φέρνει όλο αυτό, παρά κάτι καλό. Αλλά δεν πτοούμαι. Βέβαια, τις περισσότερες φορές την πατάς, προσπαθώ όμως να μη χάνω την παιδικότητα και την αθωότητά μου. Γι’ αυτό και οι φίλοι μου, ορισμένες φορές, με θεωρούν βλάκα. Αλλά καλύτερα βλάκας, παρά μακριά από τη ζωή», τόνισε γεμάτος ειλικρίνεια.

Διαβάστε εδώ: Man of style: Αλέξης Γεωργούλης

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα