Αγκαλιασμένες πέθαναν οι δίδυμες 9χρονες – Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους

Αγκαλιασμένες πέθαναν οι δίδυμες 9χρονες – Ταυτοποιήθηκαν οι σοροί τους

Δραματικές είναι οι εξελίξεις για την οικογένεια Φιλιππόπουλου, καθώς τόσο τα δύο κορίτσια, όσο και η γιαγιά και ο παππούς τους είναι νεκροί: Πέθαναν μαζί αγκαλιασμένοι στο χωράφι στο Μάτι.

Χθες αργά το βράδυ της Παρασκευής, ταυτοποιήθηκαν οι σοροί των δίδυμων κοριτσιών, όπως επιβεβαίωσε ο ιδιωτικός ερευνητής Γιώργος Τσούκαλης που είχε αναλάβει το έργο της αναζήτησής τους. Συγκεκριμένα, βρέθηκαν αγκαλιασμένα στο χωράφι στο Μάτι μαζί με την γιαγιά και τον παππού τους, εκεί όπου εντοπίστηκαν νεκροί οι 26 άνθρωποι. Για τις 9χρονες Σοφία και Βασιλική Φιλιπποπούλου είχε εκδοθεί Amber Alert.

Να υπενθυμίσουμε πως χθες, το πρωί της Παρασκευής κλήθηκαν οι γονείς στο Εργαστήριο της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας στο Γουδί προκειμένου να δώσουν πρόσθετο γενετικό υλικό. Το ζευγάρι προσκόμισε έτσι προσωπικά αντικείμενα των παιδιών τους, για να γίνει διασταύρωση με το DNA θυμάτων που βρίσκονται ήδη στο νεκροτομείο.

Τα δύο άτυχα κορίτσια ήταν με τους παππούδες τους στην Ανατολική Αττική και αγνοούνταν από τη Δευτέρα που ξέσπασε η πυρκαγιά, ενώ ο πατέρας τους Γιάννης Φιλιππόπουλος νόμισε ότι τα αναγνώρισε σε πλάνο τηλεοπτικού σταθμού από σκάφος που μετέφερε διασωθέντες στο λιμάνι της Ραφήνας. Έτσι, έκανε έκκληση για βοήθεια από όποιον γνώριζε κάτι, αλλά σύντομα διευκρινίστηκε πως τα κορίτσια στο σκάφος δεν ήταν οι δίδυμες κόρες του και άρχισε η προσπάθεια εντοπισμού τους.

Η ιστορία των δίδυμων 9χρονων κοριτσιών Φιλιππόπουλου προκάλεσε, όπως ήταν φυσικό, πανελλήνια συγκίνηση ενώ έγινε πρωτοσέλιδο και στους Times.  Δυστυχώς, χθες αργά το βράδυ της Παρασκευής έγινε γνωστή η είδηση ότι τα δύο κορίτσια είναι νεκρά και οι σοροί τους ταυτοποιήθηκαν με το γενετικό υλικό των γονιών τους.

Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα