Αυτός είναι ο λόγος που το Twitter γέμισε με γαλάζιες φωτογραφίες

Εδώ και κάποιες ώρες στο Twitter γίνεται του …γαλάζιου καθώς χιλιάδες χρήστες αλλάζουν τις φωτογραφίες προφίλ τους. Πιο συγκεκριμένα σε πολλούς λογαριασμούς -ανάμεσά τους βρίσκονται και μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής- περίοπτη θέση έχει μία τυρκουάζ φωτογραφία.

Ακόμη πιο συγκεκριμένα, πίσω από τον τυρκουάζ ψηφιακό πυρετό βρίσκεται ο Jay Z και το νέο του project που φέρει το όνομα Tidal. Πρόκειται για υπηρεσία streaming που εξαγόρασε πρόσφατα ο γνωστός μουσικός παραγωγός έναντι 56 εκ, δολαρίων  και που πριν από λίγες ώρες  έγινε η πρώτη επίσημη παρουσίασή της.

Αυτή η υπηρεσία μεταφέρει στο κοινό τη μουσική όπως ακριβώς την εμπνεύστηκε και την ηχογράφησε ο εκάστοτε καλλιτέχνης, διατηρώντας την υψηλή ποιότητα ήχου. Η υπηρεσία, διαθέτει για την 25 εκατομμύρια τραγούδια και 75.000 μουσικά βίντεο. Για τις ανάγκες της προώθησης της νέας συνδρομητικής μουσικής υπηρεσίας, επιστρατεύτηκαν μερικά από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα της μουσικής όπως η Madonna, ο Kanye West, οι Arcade Fire, η Nicki Minaj, o Deadmau5, οι Coldplay, η Rihanna και η Beyoncé οι οποίοι έβαψαν την εικόνα προφίλ τους γαλάζια και χρησιμοποίησαν το hashtag #TIDALforALL.

tidal, galazio

tidal, galazio

Το Tidal πρόκειται να προσφέρει ψηφιακό ήχο και εικόνα ασυναγώνιστης ποιότητας, δεν θα έχει διαφημίσεις και η μηνιαία συνδρομή του είναι 18.44 ευρώ. Επιπλέον, η υπηρεσία θα συνεργάζεται με όλες τις μεγάλες δισκογραφικές παγκοσμίως και επίσης θα προσφέρει playlists κομματιών φτιαγμένες από «ειδικούς».

Με άλλα λόγια δηλαδή, ο Jay Z σκοπεύει να χτυπήσει κατά μέτωπο το Spotify.

Διαβάστε ακόμη: 

Κινηματογραφικά βραβεία 2015: Τι φόρεσαν οι Ελληνίδες που έδωσαν το παρών;

Κατεβάστε τώρα το νέο τεύχος του InStyle εντελώς δωρεάν στο iPad

Ακολουθήστε το InStyle στο instagram