Αυτός είναι ο λόγος που μπήκε στο Survivor η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Πολλά έχουν γραφτεί και ειπωθεί για την είσοδο της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor. Ελάχιστοι περίμεναν να κάνει ένα τέτοιο βήμα η παρουσιάστρια στην καριέρα της, μετά από διάστημα τηλεοπτικής απουσίας.

kainourgiou-spiropoulou-768x883

Η ίδια όμως πήρε την απόφαση και πλέον βρίσκεται στον Άγιο Δομίνικο, όπου αγωνίζεται για την επιβίωσή της αλλά και το μεγάλο έπαθλο.

Σήμερα στην εκπομπή «Φτιάξε καφέ να στα πω» προβλήθηκαν ορισμένα ρεπορτάζ που κυκλοφορούν για τον άγνωστο λόγο που μπήκε η παρουσιάστρια στο reality. Ωστόσο το λόγο πήρε η Κατερίνα Καινούργιου και τοποθετήθηκε σχετικά.

«Εγώ γνωρίζω ότι όταν δούλευε στον Alpha έπαιρνε έναν πολύ μεγάλο μισθό. Πολύ μεγαλύτερο από άλλες παρουσιάστριες. Έτσι λοιπόν και με βοήθεια κάποιου κυρίου, αγόρασε σπίτι στα νότια προάστια. Είχε δάνειο για αυτό το σπίτι. Με τα λεφτά που έπαιρνε η κοπέλα είχε υπολογίσει να πληρώνει το δάνειό της. Όταν λοιπόν έφυγε από τον Alpha δεν μπορούσε να πληρώσει το δάνειο και είχε όντως μεγάλα οικονομικά προβλήματα. Για αυτό μπήκε στο Survivor για να μπορέσει να κρατήσει το σπίτι», ανέφερε με νόημα η παρουσιάστρια.

Peoplegreece.com