Αυτός είναι ο κριτής που δεν θα βρίσκεται στον τρίτο κύκλο του μουσικού show

To The Voice είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα πιο επιτυχημένα τηλεοπτικά προγράμματα που έχουν προβληθεί ποτέ από τα ιδιωτικά κανάλια, στην ιστορία της μικρής οθόνης διαβάζουμε στο Peoplegreece.com.

Αυτό άλλωστε αποδεικνύεται από τα νούμερα που σημείωσε, τόσο στην πρώτη σεζόν, όσο και στη δεύτερη, κάνοντάς το το πιο αγαπημένο show των τηλεθεατών και φέρνοντας τα αντίπαλα κανάλια όταν προβαλλόταν σε άβολη θέση, μια και οι θεαματικότητές τους, θύμιζαν…. Αλάσκα.

Λίγο όμως πριν τις ετοιμασίες για τον τρίτο κύκλο του, η πρώτη αποχώρηση από την τετράδα των κριτών, είναι πια γεγονός. Ο Μιχάλη Κουϊνέλη, γνωστός σε όλους ως Stavento, δεν θα συνεχίσει να αποτελεί μέλος της υπέροχης τηλεοπτικής παρέας.

«Όχι, δεν θα με δείτε στο The Voice. Η αλήθεια είναι ότι δύο χρόνια ασχολήθηκα με αυτό πάρα πολύ και άφησα πίσω κάποια δικά μου πράγματα. Γι’ αυτό τον λόγο δεν…», δήλωσε ο ίδιος στην κάμερα του Happy Day.

Περιμένουμε με αγωνία να δούμε ποιος θα τον αντικαταστήσει, γιατί ο ίδιος πρόσφερε μια διαφορετική νότα στο τηλεοπτικό κοίνο αλλά και πολύ γέλιο, με τις ατάκες που συνεχώς έλεγε, όπως το γνωστό πια… Τρελαίνομαι!

Δείτε όλα όσα δήλωσε στο video που ακολουθεί, αλλά και όλα όσα είπε η Μελίνα Ασλανδίου και ο Αντώνης Ρέμος για το μουσικό show:

Πηγή: Peoplegreece.com

Διαβάστε ακόμα:

Αντώνης Ρέμος-Μιχάλης Κουϊνέλης: Μαζί στην Κύπρο

Το «καρφί» του Μιχάλη Κουϊνέλη στον Γιώργο Λιάγκα: «Μην είσαι σίγουρος ότι θα παρουσιάζεις το The voice 3»

Μιχάλης Κουϊνέλης: «Πριν το Voice είχα άλλη εικόνα για τη Βανδή»