Αυτός δεν ήταν γάμος ήταν υπερπαραγωγή: Δείτε και τα τέσσερα νυφικά της γυναίκας του παραγωγού του Survivor

Instagram

Ούτε ένα, ούτε δύο, αλλά τέσσερα νυφικά/φορέματα έβαλε για τους εορτασμούς του γάμου της η Seyma Subası, σύζυγος πλέον του παραγωγού του Survivor και καναλάρχη Acun Ilicali.

Το τριήμερο πάρτι για το γάμο του ζευγαριού έγινε στο Saint-Tropez,  παρουσία λίγων και εκλεκτών φίλων τους -ανάμεσά τους και ο Σάκης Τανιμανίδης με τη Χριστίνα Μπόμπα- ενώ από το πλευρό τους δεν έλειψε η 4χρονη κόρη τους, Melisa.

Η Seyma μας έκανε εντύπωση όταν πριν απο δύο ημέρες εμφανίστηκε με ένα φόρεμα-νυφικό για τον πολιτικό γάμο της -σχετικά οικονομικό (κοστίζει περίπου 3.500) -από το αυστραλιανό brand Zimmerman.

? Nikah elbisem #firstLook ?

A post shared by Seyma Subasi (@seymasubasi) on

Αλλά όχι, η όμορφη Τουρκάλα δεν έμεινε εκεί.  Για το δείπνο μετά τον πολιτικό γάμο επέλεξε ένα κοφτό φόρεμα με cold shoulder, Naeem Khan, το οποίο συνδύασε με πανύψηλες metallic πλατφόρμες και απαλό μέικαπ ενώ την επόμενη ημέρα για την επίσημη τελετή επέλεξε ένα παραμυθένιο νυφικό, Vera Wang.

A post shared by Seyma Subasi (@seymasubasi) on

A post shared by Seyma Subasi (@seymasubasi) on

Κι εκεί που λέμε ότι με αυτό θα μείνει για το υπόλοιπο της βραδιάς, εμφανίζεται στο after party σε ένα από τα πιο γνωστά clubs του Saint-Tropez,  με ένα εντυπωσιακό Naeem Khan που αναδείκνυε το καλλίγραμμο σώμα της.

A post shared by Seyma Subasi (@seymasubasi) on

Εμείς πάντως έχουμε με το στόμα ανοιχτό καθώς το ένα ήταν καλύτερο απο το άλλο. Βέβαια έχουμε μια ελαφριά προτίμηση προς το νυφικό που φόρεσε στον πολιτικό της γάμο, το Zimmerman, και το νυφικό που φόρεσε στην επίσημη τελετή, το Vera Wang. Εσάς ποιο σας άρεσε πιο πολύ;
Ο πατέρας της Δούκισσας Νόμικου «μαρτύρησε» ότι περιμένει εγγονάκι