Αυτοί θα είναι οι κουμπάροι στο γάμο Τζένης Μπαλατσινού-Βασίλη Κικίλια
Ndp Photo Agency
Η πρόβα νυφικού έγινε, τα (μετρημένα στα δάχτυλα) προσκλητήρια μοιράστηκαν και η Τζένη Μπαλατσινού ετοιμάζεται για την πιο σημαντική μέρα της νέας της ζωής: να ντυθεί νύφη στο πλευρό του Βασίλη Κικίλια.
Οι περισσότερες λεπτομέρειες που θα αφορούν στο μυστήριο έχουν γίνει ήδη γνωστές ενώ επικρατέστερη ημερομηνία γάμου θεωρείται το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η 17η Ιουνίου στο εκκλησάκι των Αγίων Ισιδώρων στον Λυκαβηττό, ένα ιερό μέρος που επισκέπτονται και οι δύο συχνά λόγω της εντυπωσιακής του θέας.
Αυτό που παρέμενε άγνωστο μέχρι σήμερα ήταν οι κουμπάροι του ζευγαριού. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Peoplegreece.com, την Τζένη Μπαλατσινού και τον Βασίλη Κικίλια θα παντρέψουν η παρουσιάστρια Εύα Αντωνοπούλου και ο σύζυγός της Παναγιώτης Αρκουμανέας ενώ δεν έχει «κλείσει» ακόμη οριστικά το όνομα της τρίτης κουμπάρας που πιθανότατα θα είναι η Σοφία Βαχάρη – Τσουβελεκάκη (marketing & communications director της Rolex Hellas).
Πρόκειται για καλούς φίλους των νεόνυμφων που τους στήριξαν στα δύσκολα και ανθρώπους που γνώριζαν από την πρώτη στιγμή για την μυστική επανένωσή τους.
Πηγή: PeopleGreece
Tags:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

Newsletter

#StayInStyle

Λάβετε ειδοποίηση για νέα άρθρα