Αυτή είναι η τηλεοπτική πρόταση που αρνήθηκε η Σίσσυ Χρηστίδου: Σε ποια καθημερινή εκπομπή θα τη βλέπαμε;

Η Σίσσυ Χρηστίδου μπορεί να έγινε γνωστή ως παρουσιάστρια, όμως στην πορεία εγκατέλειψε τη μικρή οθόνη για να αφοσιωθεί στο σχεδιασμό ρούχων. Παρόλα αυτά κάθε χρόνο της ζητούν να επιστρέψει. Η ίδια μίλησε στο Εγώ και αποκάλυψε την πρόταση που της έκαναν να βρεθεί σε καθημερινή εκπομπή και την αρνήθηκε.

«Κάθε χρόνο όλο και κάτι συζητάω, αλλά γενικά είμαι αρκετά δυσκίνητη. Έχω τόση πολλή δουλειά με τα ρούχα. Αυτό είναι κάτι που δεν τρέχει μόνο του, πρέπει να είμαι συνεχώς εκεί. Οπότε, για να κάνω κάτι τηλεοπτικό, θα πρέπει αναγκαστικά να το αφήσω. Γι’ αυτό και σκεφτόμουν ότι αν ήταν να επιστρέψω στην τηλεόραση, αυτό θα γινόταν μόνο σε εβδομαδιαίο πρόγραμμα, για να μπορώ να ανταπεξέλθω. Θα μου ήταν εκ των πραγμάτων αδύνατη μια καθημερινή εκπομπή», τόνισε η ίδια.

Και κατόπιν πρόσθεσε: «Η μόνο φορά που πραγματικά μπήκα στον πειρασμό ήταν φέτος, όταν με πήρε τηλέφωνο η Ναταλία Γερμανού και μου πρότεινε να συνεργαστούμε. Εκείνη τη στιγμή ένιωσα ένα σπινθήρισμα μέσα μου, αλλά η κουβέντα τελείωσε στο ίδιο τηλεφώνημα. Και ο λόγος ήταν ότι είμαι πολύ ερωτευμένη με αυτό που κάνω».

Πηγή: Peoplegreece.com